«

»

Лис 30

Розпорядження про скликання 13-ї сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради

гербСТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від  26 листопада 2021 р       м. Старий Самбір   № 144 /02-06

Про скликання 13-ї сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради

Керуючись ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26 Регламенту Старосамбірської міської ради:

 

1.Скликати 13-у сесію 8 скликання Старосамбірської міської ради 07 грудня 2021 року о 10.00 годині в приміщенні зали засідань адміністративного будинку Старосамбірської міської ради по вул.Лева Галицького, 40.

  1. Запропонувати на розгляд сесії наступний порядок денний:
  2. Про обрання лічильної комісії.
  3. Про затвердження порядку денного 13-ї сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради.
  4. Про затвердження акту приймання – передачі транспортного засобу у комунальну власність Старосамбірської міської ради.
  5. Про затвердження акту приймання – передачі майна у комунальну власність Старосамбірської міської ради.
  6. Про затвердження детального плану території.
  7. Про затвердження акту списання щебеню.
  8. Про внесення змін до рішення 6-ї сесії 8 скликання №162 від 30.03.21р. «Про затвердження Програми підтримки та розвитку КНП СМР «Старосамбірська РЛ» у 2021 році».
  9. Про внесення змін до показників бюджету Старосамбірської міської територіальної громади на 2021 рік
  10. Про затвердження фінансового плану на 2022 рік КНП СМР «Старосамбірська районна лікарня».
  11. Про затвердження фінансового плану на 2022 рік КНП СМР «Центр первинної медичної допомоги».
  12. Про розгляд заяви гр.Яник Степанії Юрківни щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування чоловіка Яника Володимира Михайловича.
  13. Про розгляд заяви гр.Товарницького Ігора Михайловича щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування батька Товарницького Михайла Васильовича.
  14. Про розгляд заяви гр.Ворик Любові Петрівни щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  15. Про розгляд заяви гр.Дюс Марії Богданівни щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  16. Про розгляд заяви гр.Паплик Любові Петрівни щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  17. Про надання згоди на передачу майна КНП СМР «Старосамбірський ЦПМД» новоутвореному КНП «ЦПМСД» Стрілківської сільської ради.
  18. Про внесення змін до рішення 11-ї сесії 8 скликання від 23.09.21р. №725 «Про внесення змін до Статуту комунальної установи «Старосамбірський інклюзивно-ресурсний центр» та затвердження його в новій редакції».
  19. Про внесення змін до рішення 12-ї сесії 8 скликання від 04.11.21 №813 «Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Старосамбірської територіальної громади на 2021 рік в новій редакції».
  20. Про затвердження плану діяльності Старосамбірської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.
  21. Про звернення до філіїї «Пасажирська компанія» АТ «Українська залізниця» по питанню відновлення зупинки поїзда Київ – Солотвино та Солотвино – Київ в місті Старий Самбір.
  22. Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Старосамбірської територіальної громади Самбірського району Львівської області.
  23. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок Службі автомобільних доріг у Львівській області.
  24. Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  25. Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  26. Про надання дозволу громадянам на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.
  27. Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу.
  28. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  29. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  30. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  31. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду для обслуговування нежитлового приміщення.
  35. Про перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у 2021 році на території Старосамбірської міської ради

 

         Міський голова                                                       І.Трухим

print

Pin It on Pinterest