«

»

Гру 08

Інформація про фінансову звітність та матеріально-технічну базу комунальної установи «Центр культури і дозвілля» Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області та умови праці керівника

Комунальний заклад «Центр культури і дозвілля» Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області розташований за адресою: вул. Листопадова, буд. 9, м. Старий Самбір, Самбірський район, Львівська область, 82000, є бюджетною установою і фінансується з міського бюджету.

Комунальний заклад «Центр культури і дозвілля» Старосамбірської міської ради забезпечує задоволення культурних потреб мешканців Старосамбірської територіальної громади у розвитку народної традиційної культури, відродження, збереження й розвиток національної творчості та мистецтва, підтримку художньої творчості, діяльності творчих колективів, хорового, театрального, хореографічного та інших видів мистецтв, іншої самодіяльної творчої ініціативи, організацію дозвілля тощо.

Заклад є неприбутковим, створений та зареєстрований в порядку визначеному законодавством.

Заклад здійснює свою діяльність відповідно до Конституції України, Закону України «Про культуру», інших Законів України, актів Президента України та Кабінету Міністрів України, наказів Міністерства культури України, рішень Старосамбірської міської ради та виконавчого комітету, наказів гуманітарного відділу Старосамбірської міської ради, інших нормативно-правових актів та Статутом закладу.

Заклад включає Народні доми-філії, які розташовані на території Старосамбірської територіальної громади. Кількість філій – 20.

Загальна кількість штатних одиниць – 39,0; по філіях – 24,5 штатних одиниць.

Загальна площа будівлі 784 м.кв., концертна зала вміщує 312 місць.

Вартість основних засобів складає 358 од. на загальну суму 6883886,15 грн., інших необоротних матеріальних активів – 511 од. на суму 257853 грн., малоцінних необоротних матеріальних активів – 846 од. на суму 53409,48 грн.

 

Умови праці керівника

Посада – директор комунального закладу «Центр культури і дозвілля»  Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

Оплата праці здійснюється відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» (із змінами) та наказу Міністерства культури і туризму України від 18.10.2005 №745 «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки» зі змінами. Виходячи з вищезазначеного, посадовий оклад директора – 7576,25 грн., 13 тарифний розряд, з урахуванням фактично відпрацьованого часу.

При наявності стажу роботи на посаді встановлюється надбавка за вислугу років.

Згідно з чинним законодавством України, директору надається щорічна оплачувана відпустка тривалістю 24 календарних дні.

Більш ґрунтовну інформацію щодо матеріально-технічної бази та фінансової звітності можна отримати безпосередньо в установі.

print

Pin It on Pinterest