«

»

Гру 23

Засідання робочої групи

Замітка робоча групаСьогодні 23 грудня 2021 року заступником голови Старосамбірської міської ради Русланом Пупою проведено засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, за участі представника Самбірського управління ГУ ДПС у Львівській області.

На засіданні було розглянуто питання дотримання законодавства з реалізації підакцизних товарів, та заслухано суб’єктів господарювання, які за даними аналізу податкової звітності декларують нульові суми сплати акцизного податку, або незначні.

Головним управлінням Державної податкової служби у Львівській області щомісячно проводиться аналіз декларування акцизного податку з реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

За результатами щомісячного моніторингу формується список так званих «мінімізаторів» – суб’єктів господарювання які декларують нульові суми сплати акцизного податку, або незначні, для врахування під час організації контрольно-перевірочних заходів.

Наголошуємо суб’єктам господарювання на необхідності декларування відповідних сум акцизного податку, а не нульових показників.

print

Pin It on Pinterest