«

»

Гру 19

Привітання святого Миколая

                                                                                                                                                                

31122021З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Одне з найбільш шанованих християнських свят в Україні – день Святого Миколая, свято захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує усім віру, вселяє у душі світлі почуття, надихає творити добро. Святий Миколай здавна опікується дітками. На нього чекають мільйони малюків в усьому світі та сподіваються на своєрідне диво та здійснення заповітних мрій. У цей час всі діти з нетерпінням чекають дива. І як добре, коли мрії збуваються! Напередодні дня Святого Миколая до дітей, які потребують соціального захисту, а саме дітей з інвалідністю, дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, дітей, батьки яких загинули в АТО та дітей, які проживають у складних життєвих обставинах завітав Миколай від небайдужих людей з добрим серцем, які роблять діла милосердя! Милосердя стосовно найдорожчого, що в нас є – дітей.

Старосамбірська міська рада висловлює щиру подяку нашим меценатам за їхні відкриті та добрі серця, а саме:

Львівській обласній державній адміністрації, яка у рамках «Різдвяний конвой» передала для дітей нашої громади подарункові набори, які зібрали мешканці Німеччини, Директору ТОВ «ЕКО-ОПТІМА – Зіновію Козицькому, благодійному Фонду сім’ї Доскіч, директору «Старосамбірського ЛМГ» – Юрію Мрочку, директору Старосамбірського  ДЛГП «Галсільліс» –  Петру Домініку, ФОП – Миколі Сакалю, ФОП – Юрію Кіяку, ФОП – Дмитру Жукевичу, ФОП – Ярославу Лешковичу, ПРАТ «Старосамбірський Кар’єр» – Ярославу Французу, директору ТОВ «НОРБІЛК АГРІ» -Оксані Клібборн, ТОВ «СТАРОСАМБІРСЬКИЙ РИНОК», «Контінентал Фармерз Груп», Мальтійській службі допомоги у Львові, магазину «Свій Маркет», магазину «ANDI», ПАТ «Бориславнафтогаз», Івану Грисю, а також іншим небайдужим меценатам, які долучилися до благодійності.                       

Вітаємо Вас з приийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим! Хай прийдешній Новий рік буде для Вас багатим на щастя, на здоров’я  та принесе Вам удачу у Ваших справах.

З повагою, міський голова Ігор Трухим

print

Pin It on Pinterest