«

»

Січ 17

Про скликання 15-ї сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради

гербСТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від  14 січня 2022р.         м. Старий Самбір            № 03 /02-06

Про скликання 15-ї сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради

Керуючись ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26 Регламенту Старосамбірської міської ради:

 

1.Скликати 15-у сесію 8-го скликання Старосамбірської міської ради 25 січня 2022 року о 10.00 годині в приміщенні зали засідань адміністративного будинку Старосамбірської міської ради по вул.Лева Галицького, 40.

 

  1. Запропонувати на розгляд сесії наступний порядок денний:
  1. Про обрання лічильної комісії.
  2. Про затвердження порядку денного 15-ї сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради.
  3. Про внесення змін до показників бюджету Старосамбірської міської територіальної громади на 2022 рік.
  4. Про звіт старости Білицького старостинського округу Кота П.М. про проведену роботу за 2021 рік.
  5. Про звіт старости Великолінинського старостинського округу Костів М.Я. про проведену роботу за 2021 рік.
  6. Про звіт старости Великосільського старостинського округу Сича А.П. про проведену роботу за 2021 рік.
  7. Про звіт старости Волошинівського старостинського округу Лавренюк О.Я. про проведену роботу за 2021 рік.
  8. Про звіт старости Волянського старостинського округу Марича В.В. про проведену роботу за 2021 рік.
  9. Про звіт старости Старосолянського старостинського округу Басараба І.Б. про проведену роботу за 2021 рік.
  10. Про звіт старости Страшевицького старостинського округу Ляховича М.М. про проведену роботу за 2021 рік.
  11. Про звіт старости Стрільбицького старостинського округу Пецковича Р.Д. про проведену роботу за 2021 рік.
  12. Про звіт старости Тершівського старостинського округу Головчака З.Я. про проведену роботу за 2021 рік.
  13. Про звіт старости Торчиновицького старостинського округу Припіна З.М. про проведену роботу за 2021 рік.
  14. Про розгляд заяви гр.Миник Оксани Миколаївни, мешканки с.Тершів, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  15. Про розгляд заяви гр.Курила Євгена Степановича, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  16. Про розгляд заяви гр.Терпак Марії Ігорівни, мешканки с.Кобло, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування матері Буняк Любові Семенівни.
  17. Про надання дозволу на списання нерухомого майна КНП СМР «Старосамбірська РЛ».
  18. Про передачу транспортного засобу.
  19. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду для обслуговування нежитлового приміщення гр. Буняк Руслан Юрійович с.Страшевичі.
  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування нежитлового приміщення гр. Басараб Любов Іванівна, м. Старий Самбір, вул. Л.Галицького,57/1 та Л.Галицького,57/1а.
  2. Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу.
  3. Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  4. Про надання дозволу громадянам на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.
  5. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  6. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу.
  8. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  9. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр.Жовнір Віра Дмитрівна смт. Стара Сіль.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  13. Про розгляд заяви гр. Буй Романа Романовича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства смт. Стара Сіль (за межами).
  14. Про розгляд заяви гр. Вітковського Ореста Анатолійовича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Страшевичі (за межами).
  15. Про розгляд заяви гр. Галяса Володимира Івановича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с Стрільбичі (за межами).
  16. Про розгляд заяви гр. Головчак Марії Костянтинівна про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства м.Старий Самбір.
  17. Про розгляд заяви гр. Єндзевич Михайла Романовича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства смт.Стара Сіль.
  18. Про розгляд заяви гр Заремби Галини Петрівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Біличі (за межами).
  19. Про розгляд заяви гр Заремби Миколи Івановича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с Біличі (за межами).
  20. Про розгляд заяви гр. Когута Василя Миколайовича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Стрільбичі.
  21. Про розгляд заяви гр.. Кость Ігоря Івановича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Біличі (за межами).
  22. Про розгляд заяви гр. Кулик Сергія Віталійовича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Торчиновичі (за межами)
  23. Про розгляд заяви гр Ляхович Юрій Ярославович про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Страшевичі.
  24. Про розгляд заяви гр Пацьорко Михайло Михайлович про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Волошиново.
  25. Про розгляд заяви гр. Терлецької Лілії Мирославівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Росохи (за межами).
  26. Про розгляд заяви гр. Терлецької Оксани Богданівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Росохи (за межами).
  27. Про розгляд заяви гр. Терлецького Мирослава Михайловича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Росохи (за межами).
  28. Про розгляд заяви гр.Уханський Степан Федорович про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Торгановичі (за межами).
  29. Про розгляд заяви гр.Флячок Михайло Михайлович про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Лаврів.
  30. Про розгляд заяви гр.Лазірко Роман Євгенович про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Твари (за межами).
  31. Про розгляд заяви гр.Лесик Ярослав Ігорович про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства м.Старий Самбір, ур.Сабичів.
  32. Про включення земельних ділянок до переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які можуть бути передані у власність шляхом продажу на неконкурентних засадах у 2021 році.
  33. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок під існуючою автомобільною дорогою Т-14-01 КПП «Смільниця – Старий Самбір».

 

 

 

 

Міський голова                                                    І.Трухим

print

Pin It on Pinterest