«

»

Лют 15

Рекомендований порядок денний 15-ї сесії 8 скликання:

гербДодаток до розпорядження від 11 лютого 2022 року №14/02-06

Рекомендований порядок денний 15-ї сесії 8 скликання:

 

  1. Про обрання лічильної комісії.
  2. Про затвердження порядку денного 15-ї сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради.
  3. Про внесення змін до показників бюджету Старосамбірської міської територіальної громади на 2022 рік.
  4. Про звіт старости Білицького старостинського округу Кота П.М. про проведену роботу за 2021 рік.
  5. Про звіт старости Великолінинського старостинського округу Костів М.Я. про проведену роботу за 2021 рік.
  6. Про звіт старости Великосільського старостинського округу Сича А.П. про проведену роботу за 2021 рік.
  7. Про звіт старости Волошинівського старостинського округу Лавренюк О.Я. про проведену роботу за 2021 рік.
  8. Про звіт старости Волянського старостинського округу Марича В.В. про проведену роботу за 2021 рік.
  9. Про звіт старости Старосолянського старостинського округу Басараба І.Б. про проведену роботу за 2021 рік.
  10. Про звіт старости Страшевицького старостинського округу Ляховича М.М. про проведену роботу за 2021 рік.
  11. Про звіт старости Стрільбицького старостинського округу Пецковича Р.Д. про проведену роботу за 2021 рік.
  12. Про звіт старости Тершівського старостинського округу Головчака З.Я. про проведену роботу за 2021 рік.
  13. Про звіт старости Торчиновицького старостинського округу Припіна З.М. про проведену роботу за 2021 рік.
  14. Про затвердження звіту про виконання бюджету Старосамбірської міської  територіальної  громади за 2021 рік.
  15. Про внесення змін до рішення 14-ї позачергової сесії 8 скликання від 21.12.21р. №859 «Про затвердження структури та чисельності апарату виконавчого комітету Старосамбірської міської ради та її виконавчих органів на 2022 рік».
  16. Про передачу в оренду майна, що належить до комунальної власності Старосамбірської міської ради.
  17. Про внесення змін до переліку першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності.

  1. Про передачу транспортного засобу.
  2. Про затвердження Положення про юридичний відділ Старосамбірської міської ради в новій редакції.
  1. Про включення земельних ділянок до переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які можуть бути передані у власність шляхом продажу на неконкурентних засадах у 2022 році.
  2. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок під існуючою автомобільною дорогою Т-14-01 КПП «Смільниця – Старий Самбір».
  3. Про затвердження акту встановлення та погодження зовнішніх меж земельних ділянок.
  4. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельних ділянок на території Старосамбірської міської ради.
  5. Про надання дозволу на розроблення документації  із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності під об’єктами нерухомості.
  6. Про надання дозволу на розроблення документації  із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності.
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлових приміщень с.Страшевичі.
  8. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для обслуговування нежитлових будівель.
  9. Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу.
  10. Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  11. Про надання дозволу громадянам на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.
  12. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  13. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  14. Про вилучення земельних ділянок з користування громадян.
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу.
  17. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  18. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр.Жовнір Віра Дмитрівна смт. Стара Сіль.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  22. Про розгляд заяви гр. Буй Романа Романовича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства смт. Стара Сіль (за межами).
  23. Про розгляд заяви гр. Вітковського Ореста Анатолійовича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Страшевичі (за межами).
  24. Про розгляд заяви гр. Галяса Володимира Івановича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с Стрільбичі (за межами).
  25. Про розгляд заяви гр. Головчак Марії Костянтинівна про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства м.Старий Самбір.
  26. Про розгляд заяви гр. Єндзевич Михайла Романовича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства смт.Стара Сіль.
  27. Про розгляд заяви гр Заремби Галини Петрівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Біличі (за межами).
  28. Про розгляд заяви гр Заремби Миколи Івановича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с Біличі (за межами).
  29. Про розгляд заяви гр. Когута Василя Миколайовича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Стрільбичі.
  30. Про розгляд заяви гр. Кость Ігоря Івановича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Біличі (за межами).
  31. Про розгляд заяви гр. Кулик Сергія Віталійовича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Торчиновичі (за межами)
  32. Про розгляд заяви гр Ляхович Юрій Ярославович про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Страшевичі.
  33. Про розгляд заяви гр Пацьорко Михайло Михайлович про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Волошиново.
  34. Про розгляд заяви гр. Терлецької Лілії Мирославівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Росохи (за межами).
  35. Про розгляд заяви гр. Терлецької Оксани Богданівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Росохи (за межами).
  36. Про розгляд заяви гр. Терлецького Мирослава Михайловича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Росохи (за межами).
  37. Про розгляд заяви гр.Уханський Степан Федорович про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Торгановичі (за межами).
  38. Про розгляд заяви гр.Флячок Михайло Михайлович про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Лаврів.
  39. Про розгляд заяви гр.Лесик Ярослав Ігорович про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства м.Старий Самбір, ур.Сабичів.
  40. Про розгляд заяви гр.Бучковський Роман Михайлович про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Стара Ропа.
  41. Про розгляд заяви гр.Войтович Володимир Ігорович про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Стара Ропа.
  42. Про розгляд заяви гр.Зеленько Леся Романівна про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Стара Ропа.
  43. Про розгляд заяви гр.Дзюба Ірина Ярославівна про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Стара Ропа.
  44. Про розгляд заяви гр.Ощипок Леся Михайлівна про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Біличі.
  45. Про розгляд заяви гр.Войтович Євген Миронович про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Страшевичі(за межами).
  46. Про розгляд заяви гр.Буняк Руслан Юрійович про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Страшевичі (за межами).
  47. Про розгляд заяви гр.Саламаха Олександр Миколайович про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Торчиновичі (за межами).
  48. Про розгляд заяви гр.Тиховліз Роман Олегович про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Тершів (за межами).
  49. Про розгляд заяви гр.Павліш Ірина Іванівна про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства смт. Стара Сіль.
  50. Про розгляд заяви гр.Попова Анна Олександрівна про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства смт. Стара Сіль (за межами).
  51. Про розгляд заяви гр.Павліш Іван Михайлович про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства смт. Стара Ропа (за межами).
  52. Про розгляд заяви гр.Керницький Ігор Іванович про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства смт. Стара Ропа (за межами).
  53. Про затвердження Статуту КНП СМР «Старосамбірський ЦПМД» (у новій редакції).
  54. Про затвердження Статуту КП «Старий Самбіртеплокомуненерго» (у новій редакції).
  55. Про внесення змін до Статуту «Закладу загальної середньої освіти I-II ступенів села Біличі Старосамбірської міської ради Львівської області» та затвердження його в новій редакції.
  56. Про затвердження Стратегії розвитку Старосамбірського опорного закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №1 імені Героя України Богдана Сольчаника Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області на 2022-2025 роки.
  1. Про затвердження Угоди про співробітництво між Самбірською районною державною адміністрацією, Самбірською районною радою та Старосамбірською територіальною громадою та затвердження Програми підтримки Самбірської районної ради на 2022 рік.
  2. Про затвердження Програми підтримки та розвитку КНП СМР «Старосамбірська РЛ» у 2022 році.
  1. Про затвердження Програми забезпечення пацієнтів хірургічного відділення КНП СМР «Старосамбірська РЛ» спеціалізованим шовним матеріалом у 2022 році.
  2. Про затвердження Програми безкоштовного забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю технічними засобами для використання в побутових умовах на 2022 рік.
  3. Про затвердження Програми надання грошової допомоги дітям з рідкісними захворюваннями на 2022 рік.
  4. Про затвердження Програми фінансування витрат на надання пільг окремим категоріям громадян за послуги зв’язку на 2022 рік.
  5. Про затвердження Програми співфінансування програм, проектів та мікропроектів підтримки місцевих ініціатив Старосамбірської міської територіальної громади та громадських організацій у 2022 році.
  6. Про затвердження Програми по транспортуванню хворих з хронічною нирковою недостатністю, які отримують програмний гемодіаліз у комунальному некомерційному підприємстві Дрогобицької міської ради «Дрогобицька центральна районна лікарня».
  7. Про затвердження Програми проведення реабілітаційних заходів Громадської організації «Старосамбірська організація осіб з інвалідністю Львівської обласної асоціації Всеукраїнської організації Союз осіб з інвалідністю України» на 2022 рік.
  8. Про затвердження Програми фінансової підтримки сімей з хворими на цукровий діабет дітьми до 10 років на 2022 рік.
  9. Про затвердження Програми проведення реабілітаційних заходів громадської організації навчально-реабілітаційного центру дітей – інвалідів «Філомена» на 2022 рік.
  10. Про затвердження Програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, учасників АТО/ООС в Старосамбірській міській територіальній громаді.
  11. Про затвердження Програми енергозбереження для населення Старосамбірської територіальної громади на 2022 рік.
  12. Про затвердження Програми формування податкової культури та поліпшення сервісу обслуговування платників податків у Старосамбірській територіальній громаді на 2022-2025 роки.
  13. Про затвердження Програми фінансової підтримки 8 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області на 2022 рік.
  14. Про затвердження Програми фінансової підтримки членів добровільних пожежних дружин (ДПД), які проживають на території Старосамбірської міської ради Самбірського району на 2022 рік.
  15. Про затвердження Програми підтримки діяльності Старосамбірського відділу ГУ ДМС України у Львівській області в 2022-2023 роках.
  16. Про затвердження Програми підтримки діяльності територіального сервісного центру МВС №4648 на 2022 рік.
  17. Про затвердження Програми покращення матеріально-технічного забезпечення відділення №1 Самбірського РВП ГУ НП України у Львівській області на 2022 рік.
  18. Про затвердження Програми матеріальної підтримки відділення №1 Самбірського РВП ГУ НП України у Львівській області в питаннях забезпечення охорони громадського порядку, профілактики правопорушень, законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян на 2022 рік.
  19. Про затвердження Програми підтримки управління соціального захисту населення Самбірської районної державної адміністрації на 2022 рік.
  20. Про затвердження Програми підтримки дітей Старосамбірської територіальної громади, призерів обласних, Всеукраїнських олімпіад та найкращих учасників ЗНО на 2022 рік.
  21. Про затвердження Програми «Молодь Старосамбірщини» на 2022 рік.
  22. Про затвердження Програми святкувань та урочистих заходів на 2022 рік.
  1. Про затвердження Програми «Розвиток фізичної культури і спорту Старосамбірщини» на 2022 рік.
  2. Про затвердження Програми розвитку туристичної галузі Старосамбірської міської територіальної громади на 2022 рік.
  3. Про затвердження Програми розвитку спорту серед населення Старосамбірської ТГ Старосамбірська районна організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України на 2022 рік.
  4. Про затвердження Програми організації та проведення дитячим мистецько – спортивним клубом «СКОБ» спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів на 2022 рік.
  5. Про затвердження Програми підтримки ГО «ФСК«Кар’єр – Дністер – Старий Самбір» на 2022 рік.
  6. Про затвердження Програми підтримки Комунального підприємства Старосамбірське радіомовлення «Голос Прикарпаття» на 2022 рік.
  7. Про затвердження Програми підтримки громадської організації «Старосамбірське об’єднання ветеранів бойових дій АТО» на 2022 рік.
  8. Про затвердження Цільової програми фінансування окремого батальйону територіальної оборони за рахунок коштів місцевих бюджетів органів місцевого самоврядування Старосамбірської ТГ на 2022-2023 роки, який дислокується в районі територіальної оборони 3/4 (Самбірський район).
  9. Про затвердження Програми капітальний ремонт фасаду банно-прального комплексу КЗ ЛОР Созанський психоневрологічний інтернат Самбірського району Львівської області.
  10. Програма підтримки та розвитку Трудового архіву на 2022 рік.
  11. Про затвердження комплексної Програми фінансування інших напрямків галузі охорони здоров’я Старосамбірської територіальної допомоги, що не увійшли в пакет державних медичних гарантій на 2022 рік.
  12. Про затвердження Програми підтримки релігійних громад церкви Святого Миколая в м.Старий Самбір.
  13. Про затвердження плану заходів на виконання програм Старосамбірської міської ради.
  14. Про затвердження Програми розвитку бджільництва Старосамбірської територіальної громади на 2022 рік.
  15. Про надання дозволу на розроблення детального плану території.
  16. Про затвердження детального плану території.
  17. Про затвердження детального плану території.
  18. Про розгляд заяви гр.Миник Оксани Миколаївни, мешканки с.Тершів, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  19. Про розгляд заяви гр.Курила Євгена Степановича, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  20. Про розгляд заяви гр.Терпак Марії Ігорівни, мешканки с.Кобло, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування матері Буняк Любові Семенівни.
  21. Про розгляд заяви гр.Колодруб Марії Ярославівни, мешканки с.Росохи, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування чоловіка Колодруба Зіновія Михайловича.
  22. Про розгляд заяви гр.Гриба Андрія Володимировича, мешканця с.Страшевичі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  23. Про розгляд заяви гр.Флячка Миколи Миколайовича, мешканця с.Велика Лінина, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  24. Про виплату одноразової грошової допомоги на поховання Дика Миколи Степановича.
  25. Про виплату одноразової грошової допомоги на поховання Овадюк Ольги Михайлівни.
  26. Про розгляд заяви гр.Дум’як Ярослави Василівни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування дочки Дум’як Діани Степанівни.
  27. Про розгляд заяви гр.Заріцької Галини Демянівни, мешканки с.Завадка, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  28. Про розгляд заяви гр.Туркаса Степана Авдієвича, мешканця смт.Стара Сіль, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  29. Про розгляд заяви гр.Кліщ Любомири Василівни, мешканки с.Стара Ропа, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  30. Про розгляд заяви гр.Кальмук Галини Михайлівни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги в звязку з важким матеріальним становищем.
  31. Про розгляд заяви гр.Сольчаник Ганни Ярославівни, мешканки с.Стрільбичі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  32. Про розгляд заяви гр.Гартмана Михайла Васильовича, мешканця с.Спас, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  33. Про розгляд заяви гр.Миги Любові Василівни, мешканки с.Тершів, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  34. Про розгляд заяви гр.Смеречанської Галини Миколаївни, мешканки с.Волошиново, щодо надання одноразової грошової допомоги за Програмою надання грошової допомоги дітям з рідкісними захворюваннями на 2022 рік на лікування сина Смеречанського Маркіяна Романовича.
  35. Про розгляд заяви гр.Гартман Наталії Степанівни, мешканки с.Велика Лінина, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  36. Про розгляд заяви гр.Тисовської Уляни Миронівни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  37. Про розгляд заяви гр.Овадюка Семена Ілліча, мешканця смт.Стара Сіль, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.
  38. Про розгляд заяви гр.Сольської Любомири Михайлівни, мешканки с.Біличі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування чоловіка Сольського Петра Миколайовича.
  • Про розгляд заяви гр.Стіньо Миколи Миколайовича, мешканця с.Біличі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  • Про розгляд заяви гр.Розмус Євгенії Іванівни, мешканки с.Воля, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

 

 

Міський голова                                                    І.Трухим

print

Pin It on Pinterest