«

»

Кві 27

28 квітня – Всесвітній день охорони праці!

Фонд_соціального_страхування_України_логоСтаросамбірське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області інформує, що згідно з Указом Президента України від 18.08.2006 № 685 „Про день охорони праці” в Україні день охорони праці відзначають щороку 28 квітня з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання, громадських організацій до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, вшановування пам’яті осіб, які загинули на виробництві.

І сьогодні, коли російська федерація проводить повномасштабну війну проти України, головним завданням суспільства є захист нашої Батьківщини, докладання усіх зусиль для збереження життя та здоров’я наших громадян. У цей нелегкий для усіх нас час ми все ж пам’ятаємо про важливість забезпечення здорових та нешкідливих умов праці для працівників усіх галузей промисловості, а також своєю щоденною працею на благо України надаємо посильну допомогу нашим збройним силам.

В умовах воєнного стану робота багатьох працівників різних професій пов’язана з високим рівнем небезпеки не лише для здоров’я, але й нерідко становить небезпеку для життя. Тому звертаємо особливу увагу на важливості дотримання вимог охорони праці на робочих місцях.

Шановні роботодавці, ви відповідальні за створення належних, безпечних та нешкідливих умов праці для кожної застрахованої особи, дотримання санітарних норм, забезпечення працівників спецодягом, іншими засобами індивідуального захисту. Не нехтуйте цими обов’язками, адже людське життя та здоров’я – найвища цінність для України.

Шановні краяни, долучайтеся до відзначення Всесвітнього дня охорони праці, пропагуйте безпечні умови праці, зокрема в умовах воєнного стану, для забезпечення захисту, збереження здоров’я та життя працівників!

print

Pin It on Pinterest