«

»

Чер 06

Про перейменування вулиці Кузнєцова в с. Тершів

гербСТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

17-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від 31 травня 2022р.          м. Старий Самбір            №1044

Про перейменування  вулиці Кузнєцова в с. Тершів                        

Відповідно до ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», враховуючи звернення старости Тершівського старостинського округу від 16.02.2022 року №11 про перейменування вулиці Кузнєцова на вулицю Шкільну в с. Тершів Старосамбірська міська рада –

ВИРІШИЛА:

  1. Перейменувати вулицю Кузнєцова в с. Тершів Самбірського району Львівської області на вулицю Шкільну.
  2. Загальному відділу Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області оприлюднити дане рішення на офіційному веб-сайті Старосамбірської міської ради (Ю. Леус).
  3. Юридичному відділу Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області направити це рішення до Львівської регіональної філії державного підприємства «Національні інформаційні системи» для внесення відповідних змін до словників Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (В. Бущак).
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту (голова комісії – А.Борецький).

 

            Міський голова                                         Ігор ТРУХИМ


IMG_20220608_0003 [Старосамбірська міська рада]

print

Pin It on Pinterest