«

»

Чер 09

Проведена нарада керівників закладів освіти

IMG_757ф5Про завершення 2021-2022 та підготовку до нового 2022-2023  навчального року йшлося на нараді керівників закладів загальної середньої освіти, проведеній гуманітарним відділом виконавчого комітету Старосамбірської міської ради 08.06.2022. Ольга Володимирівна Коваль, начальник відділу,  підвела підсумки пройденого навчального року та окреслила завдання, які стоять перед освітянами громади, зокрема  директорами шкіл,  при підготовці до нового навчального року. Насамперед, вона висловила подяку усім за роботу, особливо, у період, пов’язаний із початком повномасштабної війни в Україні. Десять закладів  освіти надали прихисток внутрішньо переміщеним особам.

Гуманітарним відділом, керівниками шкіл прикладені неабиякі зусилля, аби забезпечити комфортні умови проживання людей. На сьогодні головне завдання  – відшукати альтернативне помешкання для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб,  щоб з 1 вересня розпочати навчання у школах в очному форматі. Війна в Україні продовжується, тому надважливим для кожного закладу є облаштування місць укриття на випадок повітряної тривоги. « Безпека дітей понад усе, тому на вашій відповідальності є забезпечити її», – наголосила Ольга Володимирівна керівникам.

Марія Лешкович, провідний спеціаліст відділу,  звернула увагу керівників на оприлюдненні  звітів про діяльність закладів за результатами узагальненого оцінювання якості освітньої діяльності у навчальному році, що минув. Аналіз організації та забезпечення дистанційної освіти дає підстави вважати, що є ще над чим працювати освітянам. На жаль, великою проблемою залишається технічне забезпечення дистанційного навчання. Тому слід прикласти усіх зусиль, аби з початком нового навчального року усі могли навчатися у шкільних приміщеннях.

В свою чергу директори піднімали ряд організаційних питань, пов’язаних із початком нового навчального року.

print

Pin It on Pinterest