«

»

Чер 20

Реабілітаційне лікування відновлено!

Фонд_соціального_страхування_України_логоСтаросамбірське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області інформує страхувальників та застрахованих осіб про відновлення реабілітаційного лікування.

Відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове соціальне страхування» від 23.09.1999 № 1105 застрахована особа має право на лікування у реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу за власним вибором відповідно до медичних показань за рекомендацією лікуючого лікаря та за наявності висновку лікарсько-консультативної комісії (далі – висновок ЛКК), а потерпілі від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання мають право на санаторно-курортне лікування.

Застрахована особа з порушенням вагітності направляється для проходження реабілітації безпосередньо з жіночої консультації.

Застрахована особа – учасник антитерористичної операції має право на лікування в реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу у супроводі членів сім’ї (чоловік/дружина, неповнолітні діти) за профілем медико-психологічна реабілітація один раз після демобілізації за наявності відповідних медичних показань.

Термін лікування в реабілітаційному відділенні визначається лікуючим лікарем або ЛКК, але не більше, ніж 24 дні. На весь час перебування застрахованої особи у санаторно-курортному закладі їй видається листок непрацездатності. Усі витрати за фактично надані послуги з реабілітаційного лікування застрахованих осіб відшкодовує Фонд соціального страхування України. Для супроводжуючої особи потерпілого (за наявності) відшкодовується вартість перебування в санаторно-курортному закладі без лікування.

Шановні застраховані особи, не нехтуйте можливістю, наданою Фондом соціального страхування України, – пройдіть курс реабілітаційного лікування у санаторно-курортному закладі за власним вибором та за кошти Фонду.

Шановні краяни, більш детальну інформацію можна отримати за телефонами:

м. Старий  Самбір: (238) 21-3-67;

(238) 21-4-91;

(238) 21-4-43;

м. Турка:                (269) 32-1-42.

print

Pin It on Pinterest