«

»

Лип 12

Триває співпраця з благодійною організацією «Мальтійська служба допомоги України»

image_6483441 (1) [Старосамбірська міська рада]Минулого тижня між Старосамбірською міською радою та благодійною організацією «Мальтійська служба допомоги України» підписано Меморандум про співпрацю в рамках проєкту «Відповідь на кризу в Україні та за її межами».

Головним напрямом співробітництва є взаємодія щодо організації тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, забезпечення їх права на отримання соціальних та адміністративних послуг та на отримання ними гуманітарної та благодійної допомоги.

В рамках Меморандуму про співпрацю організовано двохразове харчування внутрішньо переміщених осіб, які проживають у двох школах громади, а також частково в приватному секторі.

Ще однією хорошою ініціативою є допомога батькам малюків, які вимушено переіхали в нашу громаду  – вручено дитячі візочки та сумки-кенгуру потребуючим. Ця ініціатива діятиме й надалі, тож для отримання дитячих речей просимо звертатися в Старосамбірську міську раду.

Сьогодні ж висловлюємо щиру вдячність Мальтійській службі України за надану допомогу найбільш незахищеним категоріям внутрішньо переміщених осіб.

image_6483441 (2) [Старосамбірська міська рада] image_6483441 (3) [Старосамбірська міська рада]

print

Pin It on Pinterest