«

»

Сер 15

Близько 90 дітей учасників бойових дій та ВПО поїхали на літнє дозвілля у Францію та Польщу

1508202212 серпня  зі Львова у Францію поїхали 70 дітей. Серед мандрівників діти внутрішньо переміщених осіб, учасників бойових дій від 6 до 15 років. Відпочиватимуть вони до 22 серпня.

Упродовж 10 днів діти будуть під наглядом супроводжуючих педагогів, які володіють французькою мовою.

Дозвілля у Франції українські діти проведуть за сприяння Львівської ОВА, Департаменту соціального захисту та участі Головного управління Національної соціальної сервісної служби у Львівській області. Партнерами стали Benjamin Abtan й організації Europe PrykhystokVoice Of EzidisFédération Générale des PEP.

До слова, вже цієї неділі чергова делегація з 44 дітей та супроводжуючих їх вихователів знову вирушить до Франції.

Також вранці у Польщу вирушили в поїздку 20 дітей захисників України та внутрішньо переміщених осіб. Діти проведуть канікули в польському селищі Риманів-Здрій.

Прийняли люб’язне запрошення від Підкарпатського воєводства Республіки Польща, де для українських дітей організують літнє дозвілля. Поїхали діти віком від 8 до 14 років в супроводі педагогів-вихователів з Львівщини.

Діти проживатимуть в санаторії «Риманів». Їх забезпечать збалансованим 4 разовим харчуванням в санаторії, та вечерею або ланчем під час поїздок та екскурсій.

Програму відпочинку та заходи складають відповідно до віку й інтересів учасників. Зокрема це піші прогулянки околицями, відвідування спа-центру, сонячні ванни на річці Табор, плавання у відкритому басейні, спортивні та розважальні заходи. В програмі також щонайменше три поїздки за межі Риманова.

Триватимуть канікули з 12 по 26 серпня.

print

Pin It on Pinterest