«

»

Жов 04

Держпродспоживслужба інформує!

ДержпродспоживслужбаСьогодні, коли Україна бореться за свою свободу та незалежність, фахівці
Держпродспоживслужби виконують покладені на них обов’язки, в тому числі
продовжують контролювати безпечність продуктів харчування, що потрапляють
на полиці магазинів та до закладів громадського харчування.
З метою профілактики спалахів та групових випадків гострих кишкових
інфекцій, спеціалісти Старосамбірського відділу Самбірського районного
управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області,
в складі робочих груп провели комісійні обстеження закладів громадського
харчування.
Обстеження вищевказаних закладів проводилися на відповідність
вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та
якості харчових продуктів», «Про державний контроль за дотриманням
законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного
походження, здоров’я та благополуччя тварин», «Про захист населення від
інфекційних хвороб», «Про забезпечення санітарного та епідемічного
благополуччя населення». Всього проведено 24 комісійні обстеження закладів
громадського харчування.
Під час комісійних обстежень оцінювався загальний санітарний стан
закладів, проводилася роз’яснювальна робота з підприємцями та найманими
працівниками щодо дотримання основних принципів організації безпечного
приготування їжі, реалізації продуктів харчування, дотримання правил
товарного сусідства, обов’язкового дотримання правил особистої гігієни, а
також перевірялася наявність відповідних товарно супровідних документів, які
засвідчують якість та безпеку.
В ході роботи було виявлено ряд порушень чинного законодавства та
надано пропозиції щодо їх негайного усунення.
Повторно доведено до відома власників та персоналу інформацію щодо
адміністративної відповідальності за недотримання вимог чинного
законодавства, в тому числі повідомлено про відповідальність згідно зі статтею
65 Закону України № 2042 «Про державний контроль за дотриманням
законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного
походження, здоров’я та благополуччя тварин».
Нагадуємо про те, що відповідальний підхід до питань харчової безпеки,
стандартів безпечного харчування, здоров’я та гігієна персоналу, контроль
технологічних процесів приготування готової їжі, гігієнічні вимоги до
виробництва та/або обігу харчових продуктів, тощо, є запорукою збереження
здоров’я та профілактики цілого спектру захворювань, пов’язаних зі способом
харчування.

Начальник відділу Богдан ВЕНЦИК

print

Pin It on Pinterest

Bakautoto Bakautoto Bakautoto situstoto situs togel resmi bandar togel situs togel terpercaya situs toto bandar togel terpercaya bandar togel bandar togel bandar togel situs togel resmi
rimbatoto rimbatoto slot gacor slot gacor slot gacor slot gacor
situs slot gacor

toto slot toto slot situs hk pools toto slot

toto hk hk pools

slot toto

bo togel

hk pools

toto slot

toto slot

toto togel

toto macau

situs togel

toto slot

situs slot gacor

mahjong slot

situs toto

situs slot gacor

toto togel

situs togel

toto slot

rtp slot

situs gacor

slotgacor

situs hk pools

toto slot

toto slot

slot toto

situs toto macau

toto slot

slot toto

hk pools

situs togel

toto slot

situs slot gacor

toto terpercaya

slot gacor

toto slot

toto slot

toto slot

link gacor hari ini

toto slot

situs toto

hk pools

situs toto

situs toto hk

toto slot

toto slot

hk pools

toto slot

slot gacor

bo togel

situs slot gacor

toto slot

situs slot gacor situs slot gacor sabung ayam slot mahjong hongkong pools asli toto slot rtp slot sabung ayam online toto macau toto slot

toto slot

slot gacor

slot gacor

toto slot

situs sabung ayam

hk pools

slot gacor

hk pools

toto slot

bo togel

bo togel

situs toto

situs hk pools

slot gacor