«

»

Жов 29

У Старосамбірській громаді привітали працівників автомобільного та дорожнього господарства

зображення_v [Старосамбірська міська рада]День автомобіліста і дорожника – професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства, який відзначається в Україні щорічно в останню неділю жовтня. День автомобіліста отримав офіційний статус державного свята у 1993 році відповідно до Указу Президента України № 452/93.

Напередодні свята Старосамбірський міський голова Ігор Трухим та секретар міської ради Ігор Жук відвідали “Старосамбірський райавтодор” філію дочірного підприємства “Львівський облавтодор”.

Міський голова привітав великий колектив підприємства, водіїв та працівників автодорожнього господарства з професійним святом.   

У своєму вітанні Ігор Трухим відмітив яке важливе значення має робота працівників дорожнього господарства нашої громади, адже від належного експлуатаційного утримання та якісного ремонту доріг, в першу чергу, залежить безпечний рух пасажирського та вантажного транспорту, безпечне перевезення школярів, своєчасність здійснення транспортних перевезень. Це дуже відповідальна, гідна і, в той же час, почесна праця.

За багаторічну сумлінну працю подякою Старосамбірської міської ради відзначили директора філії “Старосамбірський райавтодор” Володимира Гривнака.

Усім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства побажали щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи!

подяка_ГРИВНАК foto.starosambir

 

 

print

Pin It on Pinterest