«

»

Лис 04

6 листопада – День працівника соціальної сфери в Україні

sotspratsivЩороку у першу неділю листопада, згідно з Указом Президента України від 13 квітня 1999 року № 374/99, в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Цьогоріч професійне свято соціальних  працівників припадає на 6 листопада.

Соціально орієнтована держава, в якій людина – найбільша цінність, завжди прагне досягнути суспільної злагоди і стабільності заради безпеки й процвітання. В Україні соціальна сфера представлена широким спектром державних, комунальних, громадських, комерційних установ, організацій, об’єднань. Саме їх працівники щодня опікуються тим, аби малозахищені верстви населення (громадяни похилого віку, особи з інвалідністю, багатодітні родини, батьки-одинаки, а тепер і внутрішньо переміщені особи та всі, хто опинився в складній життєві ситуації) отримали необхідну соціальну допомогу, організовують і контролюють індивідуальні програми, спрямовані на профілактику негативних проявів у суспільстві.

Соціальна робота − складний процес, який вимагає особливих особистих якостей, це мистецтво налагоджувати зв’язки між людьми. День працівника соціальної сфери − професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі.


 

Шановні працівники соціальної сфери Старосамбірської міської територіальної громади!

Прийміть сердечні привітання з нагоди професійного свята – Дня працівників соціальної сфери!

Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку потрібну і благородну сферу діяльності, як соціальний захист населення.

Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість українців, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинута і не забута, відчуває себе захищеною у цей непростий для України час. Ви ті, хто приймає на себе першими людські проблеми, біль та життєві негаразди. Ви ті, хто від них не відвертається, а прагне допомогти і підтримати кожного. А тому служіння обраній справі, почуття обов’язку, професійність, доброта та душевна щедрість приносять вам заслужену людську шану і повагу.

Бажаюємо вам натхнення і творчих успіхів у вашій благородній справі!

Виконавчий комітет Старосамбірської міської ради!

print

Pin It on Pinterest