«

»

Лис 14

Благодійна організація «Партнерство‘‘Кожній дитині‘‘ передала сучасну оргтехніку для центру надання соціальних послуг

загруженоВ рамках проєкту ЮНІСЕФ «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни» МБО «Партнерство‘‘Кожній дитині‘‘ передала фахівцям центру надання соціальних послуг планшети з нагоди дня працівника соціальної сфери.

Оргтехніку передано з метою покращення умов роботи надання соціальних послуг, зокрема вимушено переміщеним прийомним, патронатним, опікунським сім‘ям, ДБСТ у складних умовах воєнного часу.

МБО «Партнерство «Кожній дитині» – міжнародна благодійна організація, що сприяє реформуванню системи забезпечення прав дитини та розвитку соціальних послуг для вразливих сімей і дітей в Україні з 1998 року. Організація професійно допомагає сім’ям, громадам, державі забезпечувати право кожної дитини жити та виховуватися у сприятливому сімейному середовищі.

Партнерство «Кожній дитині» використовує інноваційні соціальні технології і послуги для допомоги сім’ям та дітям, розвитку соціальних послуг, підвищення компетентності фахівців, які працюють в інтересах дітей та сприяння удосконалення соціальної політики у відповідності до Конвенції ООН про права дитини.

print

Pin It on Pinterest