«

»

Гру 05

Вітання з Міжнародним днем волонтера

загружено (1)Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

Українські волонтери на сьогоднішній день це ті, хто своєю добровільною, самовідданою працею кожен день робить країну сильнішою.
В останні роки, ще з часів Майдану і Революції Гідності, для нашої країни потужний волонтерський рух став взірцем громадянської позиції і самоорганізації суспільства.

Справжню ціну волонтерам тепер знають всі, особливо наші військовослужбовці, які захищають країну на Сході від зовнішньої російсько-терористичної агресії. Завдяки волонтерському руху, який є унікальною армією забезпечення і допомоги, врятовано тисячі життів, а Збройні Сили відчувають постійну надійну підтримку і турботу.

Уся країна пишається нашими волонтерами, цими завзятими людьми з відкритим серцем і доброю волею, які присвятили своє життя служінню та ідеї гуманності.

Висловлюю вдячність за непохитну віру в нашу країну, в нашу перемогу, в наших громадян! Бажаю всім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і миру в нашій країні!

З повагою міський голова Ігор Трухим

print

Pin It on Pinterest