«

»

Гру 06

Про скликання 20-ї сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 06 грудня 2022р.                   м. Старий Самбір                          № 143

Про скликання 20-ї сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради

Керуючись ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26 Регламенту Старосамбірської міської ради:

 

1.Скликати 20-у сесію 8-го скликання Старосамбірської міської ради 15 грудня 2022 року о 11.00 годині в приміщенні зали засідань адміністративного будинку Старосамбірської міської ради по вул.Лева Галицького, 40.

  1. Запропонувати на розгляд сесії наступний порядок денний:

2.1. Про обрання лічильної комісії.

2.2. Про затвердження порядку денного 20-ї сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради.

2.3. Про затвердження Стратегії розвитку Старосамбірської міської територіальної громади на період з 2022 до 2027 року.

2.4. Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Старосамбірська районна лікарня» на 2022 рік.

2.5. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства Старосамбірської міської ради «Старосамбірський центр первинної медичної допомоги» на 2023 рік.

2.6. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства Старосамбірської міської ради «Старосамбірська районна лікарня» на 2023 рік.

2.7. Про звільнення КП «МВУЖКГ м.Старий Самбір» від сплати дивідентів від чистого прибутку та земельного податку в 2023 році.

2.8. Про звільнення КП «Старий Самбіртеплокомуненерго» від сплати дивідентів від чистого прибутку та земельного податку в 2023 році.

2.9. Про звільнення КП «Старосамбірське МВКГ» від сплати дивідентів від чистого прибутку та земельного податку в 2023 році.

2.10. Про затвердження Програми підтримки діяльності та розвитку Старосамбірського відділу ГУ ДМС України у Львівській області в 2022-2023 роках.

2.11. Про внесення змін до показників бюджету Старосамбірської міської територіальної громади на 2022 рік.

2.12. Про перейменування гуманітарного відділу виконавчого комітету Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області та затвердження Положення про відділ в новій редакції.

2.13. Про створення управління соціального захисту населення виконавчого комітету Старосамбірської міської ради.

2.14. Про затвердження структури та чисельності апарату виконавчого комітету Старосамбірської міської ради та її виконавчих органів на 2023 рік.

2.15. Про організацію харчування учнів у закладах загальної середньої освіти та встановлення батьківської плати за перебування дітей у навчально-виховних комплексах, закладах дошкільної освіти.

2.16. Про затвердження Програми розвитку освіти в Старосамбірській міській територіальній громаді на 2023-2025 роки.

2.17. Про затвердження Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі місцевого значення, та вулиць і доріг комунальної власності Старосамбірської міської ради на 2023 рік.

2.18. Про затвердження Положення про виплати одноразових грошових допомог в Старосамбірській територіальній громаді.

2.19. Про затвердження Програми розвитку спорту серед населення Старосамбірської територіальної громади.

2.20. Про затвердження Програми безкоштовного забезпечення медикаментами пільгових категорій населення – жителів Старосамбірської територіальної громади на 2023 рік.

2.21. Про затвердження Програми відшкодування, компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміських маршрутах загального користування автомобільним та залізничним транспортом на 2023 рік.

2.22. Про затвердження Програми безкоштовного забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю технічними засобами для використання в побутових умовах на 2023 рік.

2.23. Про встановлення надбавки, преміювання та надання матеріальної допомоги міському голові м.Старий Самбір у 2023 році.

2.24. Про затвердження Програми матеріальної підтримки громадян – жителів Старосамбірської територіальної громади на 2023 рік.

2.25. Про затвердження Програми організації харчування школярів у закладах загальної середньої освіти Старосамбірської територіальної громади на 2023 рік.

2.26. Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Старосамбірської територіальної громади на 2023 рік.

2.27. Про бюджет Старосамбірської міської територіальної громади на 2023 рік.

2.28. Про затвердження плану діяльності Старосамбірської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік.

2.29. Про затвердження вартості однієї нормо-години на виконання робіт з технічної інвентаризації нерухомого майна КП «Старосамбірське МБТІ та ЕО».

2.30. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки та надання в оренду земельної ділянки гр. Пахолка О.І. та гр.Миджин У.Л. на території Старосамбірської міської ради Самбірського району, Львівської області.

2.31. Про надання дозволу ТОВ «Юкрейн Тауер Компанія» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,16 га в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій з метою будівництва споруд електронних комунікаційних мереж за адресою: с. Торчиновичі, Самбірського району, Львівської області.

2.32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ФГ «Нива».

2.33. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на земельну ділянку в постійному користуванні гр.Затварському А.В.

2.34. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв) на території Старосамбірської міської ради  ТОВ «Норбілк Агрі».

2.35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2.36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

2.37. Про надання дозволу ПрАТ «Київстар» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

2.38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель та надання в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ФГ «Золоте руно».

2.39. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки гр. Жукевича Д.М.

2.40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр.Ярема І.О.

2.41. Про розгляд заяви гр. Канюк Надії Іванівни, мешканки с.Біличі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування чоловіка Канюка Романа Ярославовича.

2.42. Про розгляд заяви гр. Кутельмаха Миколи Руслановича, мешканця м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.43. Про розгляд заяви гр. Овчарук Христини Абелівни, мешканки с.Страшевичі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування чоловіка Овчарука Петра Івановича.

2.44. Про розгляд заяви гр. Загоруйка Володимира Никоновича, мешканки с.Созань, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.45. Про розгляд заяви гр. Луцик Любові Генадіївни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування дочки Луцик Анни Миколаївни.

2.46. Про розгляд заяви гр. Зворського Андрія Володимировича, мешканця с.Велика Лінина, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.47. Про надання дозволу на розробку проектно-кошторисної документації «Реконструкція очисних споруд за адресою: вул.Дрогобицька, 20, м.Старий Самбір, Самбірського району, Львівської області».

2.48. Про надання дозволу на розробку детального плану території «Реконструкція очисних споруд за адресою: вул.Дрогобицька, 20, м.Старий Самбір, Самбірського району, Львівської області».

2.49. Про затвердження Статуту КП «Старий Самбіртеплокомуненерго» (у новій редакції).

2.50. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунального підприємства «Старосамбірське міське водоканалізаційне господарство» у м. Старий Самбір.

2.51. Про надання дозволу КП «МВУЖКГ м.Старий Самбір» на списання основних засобів та матеріальних цінностей.

 

 

 

 

 

 

 

 

Міський голова                                                    Ігор ТРУХИМ

print

Pin It on Pinterest