«

»

Гру 21

До Старого Самбора завітав Святий Миколай!

IMG_9163 Старосамбірські вістіДень Святого  Миколая – найулюбленіше свято  не тільки дітей, а й дорослих, адже 19 грудня з усмішкою на обличчі прокидається кожен, шукаючи під подушкою подарунок.

Традиція залучення благодійників до лав помічників Святого Миколая є поширеною у всьому світі. Його помічники з’явилися і в нашому місті. Щоб кожен з дітлахів отримав привітання та подарунок, Святий Миколай приїхав з Республіки Польща. Допомогли організувати свято польські партнери Старосамбірської міської ради мерія Гміни Колбушова.

Святий Миколай приїхав до різдвяної ялинки на санях з двома північними оленями. Дітвора зустрічала його під звуки колядок. Святий Миколай голосно привітав дітей та з наступаючими святами, побажав миру, злагоди, здоров’я та натхнення до нових звершень, а також приніс із собою іграшки та солодкі подарунки, якими всіх почастував.

Цей день щасливі діти запам’ятають надовго.

IMG_9041 Старосамбірські вістіIMG_9027 Старосамбірські вісті IMG_9072 Старосамбірські вісті IMG_9091 Старосамбірські вістіIMG_9171 Старосамбірські вістіIMG_9189 Старосамбірські вісті IMG_9203 Старосамбірські вісті IMG_9239 Старосамбірські вістіIMG_9247 Старосамбірські вісті

print

Pin It on Pinterest