«

»

Гру 22

Вітаємо працівників енергетичної галузі!

ccd5235e-482ebbded21c0b13f9f91b8a00a3390fШановні працівники та ветерани енергетичної галузі! Прийміть наші найщиріші вітання з професійним святом — Днем енергетика! 

2022-й… Надзвичайно важкий рік для всіх нас і нашої країни дуже чітко розставив за рейтингом важливості професії. Це — ВІЙСЬКОВІ, ЛІКАРІ, ВЧИТЕЛІ і, безумовно, ЕНЕРГЕТИКИ!

Цілеспрямовано та вперто рф намагається занурити Україну в пітьму. Ситуація дуже складна, але українські енергетики шукають і знаходять нові і нові методи протидії блекауту. В фахівців жодної країни світу немає такого досвіду, як в наших, українських. Інколи ціною власного життя та здоров’я ремонтні бригади повертають в оселі та на підприємства світло, воду та тепло, а значить і надію, що після найтемнішої ночі обов’язково настане світлий ранок нового дня. Дня, коли ми разом святкуватимемо День Перемоги.

З нагоди професійного свята висловлюю подяку усім енергетикам Старосамбірської громади за важку, щоденну працю. Вдячний, що у випробувальний для країни час Ви  ще з більшим розумінням, відповідальністю та професіоналізмом підійшли  до виконання поставлених перед вами завдань.

Бажаю усім здоров’я, життя, миру і перемоги! Бережіть себе та своїх близьких! Заощаджуйте енергоресурси, але генеруйте оптимізм та енергію душевного тепла!

Слава Україні! Слава енергетикам!

За дорученням виконавчого комітету Старосамбірської міської ради міський голова Ігор Трухим, 22 грудня 2022р.

print

Pin It on Pinterest