«

»

Гру 29

Старосамбірська міська рада розвиває співпрацю з Повітом Всхова

зображ 0129 грудня 2022 року Старосамбірська міська рада прийняла гостей з Повіту Всхова Республіка Польща. Ділові відносини з представниками Всхова було започатковано восени цього року.

На спільній зустрічі у Старому Самборі керівниками громад було обговорено питання підтримки комунальних закладів та соціально незахищених категорій громадян, а також було досягнуто домовленостей аби узгодити співпрацю в галузі культури, освіти і туристики.

Дуже приємно, що українське місто Старий Самбір стало одним із міст, з якими планує налагоджувати культурні взаємозв’язки Повіт Всхова. Ми відкриті до співпраці. Сподіваюсь, ця зустріч слугуватиме початком реалізації цікавих майбутніх проектів, – розповів Анджей Білявський.

зобра02Підтримуючи дружні наміри староста Всхова Анджей Білявський передав для потреб Старосамбірської громади гуманітарну допомогу – генератори електроенергії та інші речі.

Щиро вдячні польським партнерам з Повіту Всхова та особисто старості Анджею Білявському за своєчасну та вкрай необхідну допомогу та підтримку нашої громади. Попереду – новий рік, в якому буде нагода розвинути нашу подальшу співпрацю, – наголосив Старосамбірський міський голова Ігор Трухим.

print

Pin It on Pinterest