«

»

Лют 15

Вітаємо ювіляра Сенету Миколу Васильовича


зображення_viber_2023-02-15_15-39-43-722 [640x480]14 лютого 2023 року, у колі своєї родини, 90-річний ювілей зустрів мешканець Старосамбірської територіальної громади села Тершів Сенета Микола Васильович. Такий ювілей — дуже важлива і значима подія, адже далеко не кожному судилося зустріти настільки поважний вік. У цей святковий день зі словами привітань з нагоди ювілею до Миколи Васильовича завітали голова Старосамбірської міської ради Ігор Трухим, начальник  управління соціального захисту населення виконавчого комітету Старосамбірської міської ради Іван Лисейко та староста Тершівського старостинсько округу Зіновій Головчак.

Представники міської ради звернулися до ювіляра зі щирими словами вітання та побажання, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі люди радували своєю турботою та увагою. Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття, а також подякував за невтомну працю, життєву стійкість та мудрість.

У свої дев’яносто Микола Васильович  з великим хвилюванням і радістю приймав вітання й охоче розповідав про свій життєвий шлях.

print

Pin It on Pinterest