«

»

Лют 20

У Старосамбірській громаді розпочато реалізацію проєкту «Психологічна допомога в час війни»

зображення_viber_2023-02-20_10-59-10-799 [Старосамбірська міська рада]Старосамбірська  міська рада  за підтримки БО «Людина в біді» налагодила співпрацю з ГО «ДЕСТИГМА», з метою реалізації проєкту «Психологічна допомога в час війни». Фахівці проводять заходи психосоціальної підтримки для мешканців громад Львівської області через індивідуальне консультування (онлайн та офлайн), психоедукацію та групи підтримки.

Минулого тижня представники даної організації спільно з фахівцями центру надання соціальних послуг Старосамбірської міської ради розпочали проведення заходів щодо психоемоційної підтримки мешканців громади в час війни.

Перший захід відбувся у Старосамбірській ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 з учнями 9-11 класів. Під час занять дітей було ознайомлено з психологічною природою стресу та шляхами боротьби з ним. Учням було запропоновано основні техніки зцілення, які можна використовувати щодня для стабілізації свого психоемоційного стану. В ході роботи у учасників заходу виникало багато запитань щодо підтримки та збереження психологічного здоров»я. Основними проблематичними питаннями старшокласників були:

  • причини суїциду та як допомогти людині з такою формою поведінки;
  • вибір майбутньої діяльності.

зображення_viber_2023-02-20_10-59-10-474 [Старосамбірська міська рада]Діти залишились дуже задоволені спілкуванням з представниками громадської організації, не хотіли відпускати гостей.

Ряд схожих заходів заплановано провести у нашій громаді, та не лише у навчальних закладах, а й інших організаціях та структурах, адже ми всі потребуємо психоемоційної підтримки у такий складний для країни час…зображення_viber_2023-02-20_10-59-11-019 [Старосамбірська міська рада]

print

Pin It on Pinterest