«

»

Бер 10

Одеська морська академія запрошує на навчання

завантаження (1)У 2014 році внаслідок окупації та анексії російською федерацією Криму єдиний в Україні військово-морський вищий навчальний заклад – Академію військово-морських сил імені П.С. Нахімова – було передислоковано до міста Одеси та переформовано в Інститут військово-морських сил. Основним напрямом діяльності навчального закладу є підготовка висококваліфікованих військових фахівців для проходження військової служби на кораблях та в частинах військово-морських сил ЗСУ.
Сьогодні військово-морські сили ЗСУ, попри широкомасштабну збройну агресію рф, продовжують працювати над обороноздатністю країни з морського напряму. У березні в генштабі росії повідомили, що українські військово-морські сили припинили своє існування. А вже наступного місяця флагман Чорноморського флоту країни-агресора крейсер «Москва» пішов на дно. Ще через кілька місяців українські військові повернули контроль над островом Зміїний. Між цими подіями ЗСУ уразили більше десятка кораблів та катерів противника.

Військово-морські сили ЗСУ тісно співпрацюють з іноземними партнерами, фахівцями із США, Великої Британії, Канади, Туреччини, Болгарії, Румунії, Польщі і т.д. Завдяки цій співпраці курсанти нашого військового ВНЗ мають змогу навчатись закордоном (зокрема у Великій Британії та Італії), проходити морську практику на кораблях країн НАТО.
В умовах збройної агресії рф є необхідність в нарощуванні чисельності особового складу, який дозволить забезпечити захист інтересів України у морі та дати рішучу відсіч з морських напрямків у Чорному та Азовському морях.
Курсанти даного вищого навчального закладу навчаються на бюджетній основі та знаходяться на державному забезпеченні.
Наші контакти: 65029, м. Одеса, вул. Градоначальницька, 20, навчальний корпус №5. Контактний телефон: (093) 430 57 36.
Більш детальну інформацію про «Одеську морську академію» можна дізнатись на сайті https://ivms.mil.gov.ua/ та сторінці у Facebook https://www.facebook.com/onma.navy
print

Pin It on Pinterest