«

»

Бер 19

Вітаємо з Днем працівників житлово-комунального господарства України!

2023031712275484День комунальника − професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня. Цього року свято припадає на 19 березня.

Цей святковий день присвячений усім працівникам житлово-комунальних господарств, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечення життєдіяльності громад, надання різних послуг. Сьогодні вони цілодобово працюють для того, щоб забезпечити життєдіяльність українських міст, і війна не зупинила їх.

В цей день вітаємо із професійним святом усіх, хто має відношення до роботи житлово-комунальної галузі міста Старого Самбора та населених пунктів громади.

Це свято – вияв уваги до простих трудівників, котрі встають із першим променем сонця, забезпечують електро, водо та теплопостачання, вивозять сміття, щоденно докладають усіх зусиль для підтримання чистоти та порядку.

Бажаємо всім працівникам комунальних служб та їхнім родинам добра, здоров’я, благополуччя та витримки. Зичимо фінансової стабільності, мудрості керівникам та згуртованості колективам! Хай щедрою до вас буде доля, обминають життєві негаразди.

Швидкої Перемоги нам та мирного неба!

 

За доручення виконавчого комітету Старосамбірський міський голова Ігор Трухим.

print

Pin It on Pinterest