«

»

Кві 04

Щодо отримання дотації за приріст поголів’я корів

Brown white cows in the field

Brown white cows in the field

Інформуємо про те, що з 01 квітня поточного року департаментом агропромислового розвитку Львівської ОДА розпочинається приймання документів на фінансову підтримку у вигляді дотації за приріст поголів’я корів усіх напрямів продуктивності за Комплексною програмою підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки (зі змінами).

Дотація надається суб’єктам підприємництва (юридичним особам, фізичним особам-підприємцям, в тому числі сімейним фермерським господарствам) за прирощене або новостворене поголів’я корів у період з 01 квітня минулого року до 01 квітня поточного року, ідентифіковане та зареєстроване відповідно до законодавства, в розмірі до 30 000 гривень за одну голову.

Документи на отримання дотації приймаються з 01 квітня до 01 травня поточного року у паперовому вигляді в департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації за адресою: м. Львів, просп. В. Чорновола, 4 (9 поверх, кім. 82). Для отримання детальніших консультацій можна звертатись у департамент АПР ЛОДА за телефоном: (032) 255-50-62.

Перелік та форми документів додаються.

Додатки:

Комплексна програма підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки (зі змінами);

форма заявки для одержання фінансової підтримки у вигляді дотації за приріст поголів’я корів;

анкета про виробничі показники ФОПів;

форма заяви на отримання витягів з ЄДРТ на 01.04.2022;

форма заяви на отримання витягів з ЄДРТ на 01.04.2023;

інформація про умови отримання дотації і перелік документів

print

Pin It on Pinterest