«

»

Тра 02

Про скликання 23 сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради

гербСТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 28 квітня 2023р.                          м. Старий Самбір                          № 60/02-06

 

Про скликання 23 сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради

Керуючись ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26 Регламенту Старосамбірської міської ради:

  1. Скликати 23 сесію 8-го скликання Старосамбірської міської ради 11 травня 2023 року о 10.00 годині в приміщенні зали засідань адміністративного будинку Старосамбірської міської ради по вул.Лева Галицького, 40.
  2. Запропонувати на розгляд сесії наступний порядок денний:

2.1. Про обрання лічильної комісії.

2.2. Про затвердження порядку денного 23 сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради.

2.3. Про затвердження «Програми моніторингу за станом довкілля на території Старосамбірської територіальної громади».

2.4. Про затвердження «Програми енергозбереження об’єктів комунальної власності Старосамбірської територіальної громади на 2023 рік».

2.5. Про внесення змін до Програми розвитку спорту серед населення Старосамбірської ТГ Старосамбірська районна організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства “Колос” АПК України на 2023 рік.

2.6. Про внесення змін до показників бюджету Старосамбірської міської територіальної громади на 2023 рік.

2.7. Про реорганізацію шляхом приєднання до Старосамбірського ОЗЗСО I-III ступенів №1 імені Героя України Богдана Сольчаника.

2.8. Про призупинення діяльності «Закладу загальної середньої освіти I ступеня села Волошиново Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області».

2.9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у зв’язку з переходом права власності на будинок.

2.10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

2.11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель на території Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

2.12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для індивідуального садівництва у землі для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу гр.Сапарти Івана Івановича.

2.13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва індивідуального гаражу.

2.14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Службі автомобільних доріг у Львівській області.

2.15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на території Старосамбірської міської ради.

2.16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ПрАТ «ВФ Україна».

2.17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для товарного сільськогосподарського виробництва гр. Лазірко М.В.

2.18. Про надання дозволу ПАТ «Укрнафта на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1,37 га для укладання угоди на проведення розвідувальних робіт за межами с.Созань.

2.19. Про надання в оренду земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення (ферми) під столярний цех гр. Максимець І.І.

2.20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок Національному природному парку «Королівські Бескиди».

2.21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок під існуючими комунальними дорогами, проїздами, заїздами та проходами на території Старосамбірської міської ради.

2.22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на земельну ділянку в постійному користуванні гр.Затварському Антону Васильовичу.

2.23. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що підлягає передачі у власність шляхом продажу гр.Затварському М.І м.Старий Самбір вул. Л.Галицького,42 «з».

2.24. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення в м.Старий Самбір, вул. Л.Галицького, 2 «г» гр.Лисиці С.В.

2.25. Про розгляд заяви гр. Лебеденка Олександра Георгійовича, мешканця с.Стара Ропа, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.26. Про розгляд заяви гр. Гевко Надії Євгенівни, мешканки с.Волошиново, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.27. Про розгляд заяви гр. Топоровича Богдана Тарасовича, мешканця с.Воля, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.28. Про розгляд заяви гр. Лебеденко Олександра Георгійовича, мешканця с.Стара Ропа, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.29. Про розгляд заяви гр. Лешик Марії Миколаївни, мешканки с.Сушиця, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування чоловіка Лешика Петра Васильовича.

2.30. Про розгляд заяви гр. Суходольської Катерини Степанівни, мешканки с.Біличі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.31. Про розгляд заяви гр. Пігури Мирослави Михайлівни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування сина Пігури Максима Андрійовича.

2.32. Про розгляд заяви гр. Миги Ігора Михайловича, мешканця м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.33. Про розгляд заяви гр.Шапран Наталії Петрівни, мешканки с.Сушиця, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.34. Про розгляд заяви гр.Луцак Галини Ярославівни, мешканки с.Торчиновичі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.35. Про розгляд заяви гр.Зварич Галини Василівни, мешканки с.Тершів, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.36. Про розгляд заяви гр.Сидоренко Євдокії Яківни, мешканки с.Торчиновичі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.37. Про розгляд заяви гр.Лужецького Ігора Петровича, мешканки с.Стрільбичі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.38. Про розгляд заяви гр.Бемби Марії Іванівни, мешканки с.Велика Лінина, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування чоловіка Бемби Михайла Михайловича.

2.39. Про розгляд заяви гр.Литвин Петрунелі Василівни, мешканки с.Страшевичі, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.

2.40. Про розгляд заяви гр.Кремінь Христини Василівни, мешканки с.Велика Лінина, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.

2.41. Про розгляд заяви гр.Білої Тетяни Петрівни, мешканки с.Велика Лінина, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.

2.42. Про виплату одноразової допомоги на поховання Молінського Ігоря Несторовича.

2.43. Про передачу комунального майна.

2.44. Про внесення змін до переліку другого типу об’єктів оренди комунальної власності, які перебувають на балансі Старосамбірської міської ради.

2.45. Про затвердження переліку другого типу об’єкту оренди комунальної власності, які перебувають на балансі відділу культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Старосамбірської міської ради.

2.46. Про затвердження Статуту КП «Старий Самбіртеплокомуненерго» (в новій редакції).

 

 

 

 

 

 

 

Міський голова                                                       Ігор ТРУХИМ

print

Pin It on Pinterest