«

»

Тра 02

Фінансові та інші ресурси для підтримки малого агробізнесу та сільського розвитку

Замітка конференція сгАграріїв, представників громад та дорадників запрошують до участі у конференції: «Фінансові та інші ресурси для підтримки малого агробізнесу та сільського розвитку»

4 травня 2023 року з 10.00 до 13.00 год в онлайн форматі заплановано проведення конференції: «Фінансові та інші ресурси для підтримки малого агробізнесу та сільського розвитку». Конференція проводиться в рамках серії навчальних та інформаційних заходів з питань аграрного та сільського розвитку, які організовано проектом ЄС «Інституційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства в Україні» (IPRSA) у співпраці з іншими проектами та програмами міжнародної технічної допомоги та за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Мета заходу: надати учасникам інформацію щодо окремих фінансових інструментів та інших форм підтримки, які доступні для агровиробників в Україні: гранти, кредити, плани бюджетних програм. Окрім того, учасники отримають інформацію щодо переваг реєстрації у Державному аграрному реєстрі та як правильно оформляти заявки на фінансування.

Посилання на форму реєстрації: https://forms.gle/hsnrhNMJph4MnNYn8

Увага реєстрація на участь у заході триватиме до 14-00 год, 03.05.2023 р. Лінк на підключення буде надіслано усім зареєстрованим учасникам на вказані ними адреси електронної пошти.

Програма заходу за посиланням: https://drive.google.com/…/1om08sFjJPA…/view…

Додатково:

Спікери:

Денис Башлик -Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Річард Розвадовскі – ключовий експерт Проекту ЄС IPRSA

Максим Кобзистий – начальник Управління аграрної інфраструктури Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Іван Слободяник – виконавчий директор Всеукраїнської асоціації громад, голова Всеукраїнського конгресу фермерів.

Сергій Замідра – перший заступник голови Всеукраїнської асоціації громад.

Софія Буртак – Голова правління ГС «Бізнес мережа сільських жінок».

Ганна Антонюк –керівниця проекту ЄС «Комплексне, конкурентоспроможне та економічно раціональне створення ланцюжків доданої вартості у сільському, рибному та лісовому господарствах», керівниця офісу ФАО у Львові.

Ярослав Смакота – Директор AgroApp.

Олександр Богдан – начальник відділу Львівського обласного управління АТ «Ощадбанк» з мікро, малого та середнього бізнесу.

print

Pin It on Pinterest