«

»

Сер 31

В Старому Самборі працюватиме бюро правової допомоги

загружено З метою забезпечення та розширення доступу до якісної безоплатної первинної та вторинної правової допомоги створено понад 400 бюро правової допомоги у структурі місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у районах та містах обласного значення у всіх регіонах України.

2 вересня 2016 року у Старосамбірській міській раді о 11:00 відбудеться відкриття “Старосамбірського бюро правової допомоги”. Свою повноцінну роботу дана установа розпочне з 5 вересня.

Основними завданнями бюро є правопросвітництво у територіальних громадах, надання безоплатної первинної та забезпечення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги, надання останньої (крім захисту), забезпечення доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції. Тож кожен, хто звернеться до бюро, отримає юридичні консультації, зможе скористатися електронними сервісами Мін’юсту та, за потреби, фахівці бюро допоможуть отримати адвокатські послуги для здійснення представництва інтересів у суді.

З метою забезпечення вище перелічених послуг звертайтеся за адресою: м. Старий Самбір, вул. Лева Галицького, 114, тел. 0686292960 Андрій, 0960795076 Уляна.

print

Pin It on Pinterest