«

»

Тра 09

Сьогодні – день Європи в Україні (відео)

IMG_20230509_100040 [800x600]Цьогоріч Україна відзначає День Європи у стані повномасштабної війни проти російського агресора. Сьогодні Європейський Союз стоїть пліч-о-пліч з Україною, надаючи всебічну військову та гуманітарну допомогу нашій державі та українцям. Мільйони наших громадян знайшли прихисток від війни у країнах ЄС.

9 травня 2023 року працівники Старосамбірської міської ради взяли участь в урочистому піднятті прапорів з нагоди святкування Дня Європи.


Президент Володимир Зеленський підписав указ №266/2023, який запроваджує в Україні святкування Дня Європи 9 травня. “Усвідомлюючи європейську ідентичність Українського народу, з метою зміцнення єдності народів Європи, забезпечення миру, безпеки й стабільності на Європейському континенті, засвідчуючи відданість ідеалам та цінностям демократії, підтримуючи ініціативи молодіжних та інших громадських об’єднань, постановляю установити в Україні День Європи, який відзначати щороку 9 травня спільно з державами Європейського Союзу”, – йдеться в документі.

print

Pin It on Pinterest