«

»

Тра 16

Учні Старосамбірської територіальної громади відвідали “Школу безпеки”

0015 травня 2023 року в м. Самбір запрацювала перша в Україні “Школа безпеки” на території 12 ДПРЧ 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Львівській області.

12 травня 2023 року відвідали “Школу Безпеки”  учні ЗЗСО І-ІІ ст. – с.Торчиновичі та Торгановицької гімназії.

Діти відчули себе в ролі справжніх рятувальників які пройшовши смугу перешкод ліквідовували умовну пожежу за допомогою дитячих водяних помп та рукавів із стволами, а також взяли участь у навчальній евакуації із Школи Безпеки під звуки пожежної сигналізації та густого штучного диму.

001ф«Школа безпеки» розділена на кілька зон, одна з кімнат школи –це навчальний клас, де діти вивчатимуть правила мінної безпеки, а також зможуть практично відпрацювати різного роду безпекові вміння. Другою зоною являється кухня – де хлопчики й дівчатка навчатимуться правилам безпеки поводження з електроприладами та іншим кухонним обладнання. Ще одна кімната, яка є в «Школі Безпеки» – це ігрова кімната – де діти можуть пограти у різні ігри, які пропагують правила безпечної поведінки.  Наступна кімната – це спальня. Часто пожежі виникають саме у цій кімнаті і діти мають можливість практично відпрацювати дії при виникненні пожежі.

print

Pin It on Pinterest