«

»

Тра 19

Проведено навчальний семінар «Плекання характеру: успішні кейси та ефективні інструменти»

семінар 10 [Старосамбірська міська рада]18 травня в день української вишиванки  на базі Старосамбірського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 імені Героя України Богдана Сольчаника  відділом освіти спільно із Львівським обласним інститутом післядипломної освіти відповідно до плану реалізації відповідної обласної програми було проведено  обласний семінар на тему «Плекання характеру: успішні кейси та ефективні інструменти». Проведенню семінару у Старому Самборі передувала теоретична частина у Добромильському опорному закладі  у якому брали участь наші педагоги в режимі онлайн.

Учасників семінару привітала начальник відділу освіти Ольга Володимирівна Коваль та  відмітила, що тема семінару є надзвичайно  актуальною  для сьогодення.

«Українські виховні ідеали і традиції родинного, лицарського та козацького виховання у плеканні характеру» презентувала             Любов Олійник, заступник директора з виховної роботи Старосамбірського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №1. Презентація супроводжувалася виступами пластунів закладу, посвятою у козачата групи учнів 2-3 класів закладу, відеосюжетами  елементів змагань рою «Сокіл» на І (ТГ) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»)  та інтерв’ю пластуна який  нині воює на Сході України Михайла Николина.

семінар2 [Старосамбірська міська рада]Про «Кейс-технології як сучасний бренд в освіті. Кейс-технології у виховному процесі.» говорили Людмила Цапович, учитель початкових класів та  Ірина Коньовська, класний керівник Старосамбірського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №1.

Цікавою, змістовною та оригінальною була презентація  теми «Коучингові технології в системі виховання.» учителя української мови та літератури Торгановицької гімназії Олени Проць. Учитель показала, які коучингові технології у виховному процесі вона використовує, надала певні поради та рекомендації як використати у своєму закладі

Презентації на тему «Самовиховання характеру – шлях до успіху» передували дослідження психологів опорного закладу та Торгановицької гімназії. Із учасниками семінару Ольга Синянська, учитель зарубіжної літератури Старосамбірського ОЗЗСО І-ІІІ ст.№1 провела ряд вправ.

семінар9 [Старосамбірська міська рада]Скарбницю національно-патріотичного виховання вчителя- словесника та класного керівника Старосамбірського  ОЗЗСО І-ІІІ ст.№1 Оксани Вовчко.

А прибули на семінар Марія Андріївна Деленко, методист ЛОІППО, яка у підведенні підсумків запропонувала виступаючим долучитися до участі у обласних проектах на виховну тематику.

Марія Андріївна вручила цінні подарунки переможцю обласного етапу конкурсу імені Петра Яцика Анні Половчак, учениці Старосамбірського ОЗЗСО  та Вовчко Оксані за підготовку учениці до участі і у конкурсі.

У семінарі також взяли участь директори, практичні психологи, педагоги- організатори, заступники директорів з виховної роботи закладів освіти ТГ, спеціалісти відділу освіти.

Лейтмотивом цього заходу стала вишиванка. Уся школа у цей день була вбрана у вишиванку.

print

Pin It on Pinterest