«

»

Тра 22

Привітання Старосамбірського міського голови Ігоря Трухима з нагоди 952 річчя міста Старий Самбір

Трухим Ігор Станіславович_Fotor [Старосамбірська міська рада]Дорога Старосамбірська громадо, шановні старосамбіряни та гості нашого міста!

952 роки минуло від першої писемної згадки про місто Старий Самбір. Цю історичну дату ми усі відзначаємо 22 травня, у день літнього Миколая.

Сьогодні ми не святкуємо День міста зі зрозумілих причин – у нашій країні війна. Та все ж, віримо, що Збройні Сили України і всі, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю здолають російського агресора. У нас з вами попереду ще буде багато свят та перемог, які ми обов’язково святкуватимемо під мирним небом на українській квітучій землі.

Висловлюю слова вдячності нашим людям, які воєдино намагаються протистояти ворогові. Хоч ми далеко від лінії вогню та стали потужним тилом, а це для перемоги також важливо. Я дякую усім, хто на захисті України і боронить її на передовій, волонтерам, які працею і матеріально долучаються до спільної української справи, а також усім людям, які належно виконують свої професійні обов’язки та всім мешканцям  Старого Самбора.

Нехай щастя та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному будинку, у кожній родині, поєднуючи усіх нас у згуртовану та небайдужу громаду!

Здоров’я вам, гармонії у ваших родинах, затишку вашим оселям та переможного миру нашій спільній домівці – Україні!

З повагою Старосамбірський міський голова Ігор Трухим

print

Pin It on Pinterest