«

»

Тра 23

У Старому Самборі відзначили День героїв

IMG_2357 [Старосамбірська міська рада]23 травня в Україні відзначається День героїв. Це свято, що уособлює в собі всю міць та звитягу вірних борців за свободу та суверенність України.

Вперше офіційно запроваджене ще в 1941 році, свято героїв актуальне й донині, коли знову зі зброєю в руках українці захищають свої землі та право на існування.

23 травня у Старому Самборі на площі Ринок зібралося народне віче. Учасники заходу долучилися до спільної поминальної молитви. Пам’ять загиблих вшанували покладанням квітів до могил військових героїв.

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять всіх борців за Україну, її незалежність та суверенність, звертаючи увагу на живих героїв, які тримають оборону та захищають нас від ворога, – прозвучало на віче.

На відзначення Дня Героїв України до Старого Самбора було запрошено оркестр Національної академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного.

Організатори заходу Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА та Відділ культури, молоді, спорту та туризму Старосамбірської міської ради.

IMG_2369 [Старосамбірська міська рада] IMG_2395 [Старосамбірська міська рада] IMG_2416 [Старосамбірська міська рада] IMG_2447 [Старосамбірська міська рада] IMG_2514 [Старосамбірська міська рада]

print

Pin It on Pinterest