«

»

Тра 26

Про конкурс «Розвиток мережі молодіжних центрів та просторів у Львівській області»

зображення_viber_2023-05-25_17-06-28-476 [Старосамбірська міська рада]Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний молодіжний центр» спільно з Управлінням молоді та спорту оголосили конкурс «Розвиток мережі молодіжних центрів та просторів у Львівській області».

Конкурс тривав від 28 лютого до 21 травня цього року.

Для участі в конкурсі допускалися представники молодіжних центрів Львівської області. Максимально можливий обсяг фінансування одного молодіжного центру становить 400 тис. грн. Ця сума коштів буде використана на ремонт молодіжного центру, його облаштування, шляхом закупівлі необхідного інвентарю та техніки, а також для проведення заходів.
Рішенням сесії Старосамбірської міської ради №1327 від 30.03.2023 року створено юридичну особу Комунальний заклад «Старосамбірський молодіжний центр».
У вівторок 23 травня відбувся відкритий захист проектів. Молодь Старосамбірщини старанно готувалися до цієї події.
Сьогодні на брифінгу у Львівській військовій державній адміністрації Іван Сапса – директор КЗ «Львівського обласного молодіжного центру» оголосив результати конкурсу. КЗ «Старосамбірський молодіжний центр» та активна молодь Старосамбірської громади DREAM TEAM зайняли почесне третє місце (401 бал) і фінансування для облаштування молодіжного центру.
Запрошуємо Молодь Старосамбірської громади до активної співпраці та проведення молодіжних заходів!

print

Pin It on Pinterest