«

»

Вер 02

В Старому Самборі презентували бюро правової допомоги (фото)

IMG_1611 [800x600]02 вересня в Старосамбірському районі відкрилося бюро правової допомоги.  Захід з приводу відкриття бюро відбувся в актовому залі Старосамбірської міської ради.

Старосамбірське бюро буде одним з осередків всеукраїнської мережі точок активного поширення правової інформації та доступу до правових консультацій на рівні територіальних громад та соціально вразливих суспільних груп. Установа буде здійснювати функції подібні до функцій місцевих центрів БПД: надання первинної правової допомоги, доступ до вторинної правової допомоги, правопросвітництво, доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції.

Основним завданнями Бюро є: правопросвітництво у територіальних громадах, надання безоплатної первинної правової допомоги, забезпечення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги, надання безоплатної вторинної правової допомоги (крім захисту), забезпечення доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції.

В Старому Самборі, (вул. Галицького 114) бюро працює з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 17.00. Номери телефонів: 0686292960,  0960795076.

print

Pin It on Pinterest