«

»

Чер 02

Старосамбірську громаду обрано до проекту «Супровід урядових реформ в Україні» Мінсоцполітики

зображення_viber_2023-06-02_14-17-19-866 [Старосамбірська міська рада]З метою забезпечення проведення апробації проекту Державного стандарту соціальної послуги соціального супроводу сімей/осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах, за підтримки Міністерства соціальної політики в рамках проекту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), який реалізується Alinea International Ltd. за підтримки Уряду Канади проведено комплекс занять для працівників соціальної сфери.
На тренінгах окрім працівників Львівщини були представники Житомирської, Хмельницької та Одеської областей. Старосамбірську громаду обрано до проекту, як одну з відібраних за результатими оцінювання Міністерства соціальної політики.
зображення_viber_2023-06-02_14-17-17-943 [Старосамбірська міська рада]Мета заходу – оволодіння новими техніками та підходами у роботі з вразливими сім‘ями, які виховують майбутнє покоління.
Проект триватиме до вересня 2023 року, після чого фахівці соціальної роботи підготують аналітичну довідку з пропозиціями щодо нового Стандарту.
Участь у Проекті передбачає практичну роботу з отримувачами соціальних послуг, щомісячні звіти та супервізіі. Зі сторони організаторів – компенсація витрат на відрядження, канцелярію та супервізійна підтримка.

зображення_viber_2023-06-02_14-17-19-314 [Старосамбірська міська рада]

print

Pin It on Pinterest