«

»

Чер 23

Проведено зустріч з ветеранами фінансової служби

IMG_20230621_110951 [Старосамбірська міська рада]Напередодні свята Дня державної служби Департамент фінансів Львівської ОДА запропонував продовжити гарну традицію, започатковану у 2020 році, проводити святкові Zoom – конференції з нагоди свята. На конференцію були запрошені Ветерани фінансової служби області. Фінансовий відділ виконавчого комітету Старосамбірської міської ради також запросив тих, хто будував і  зміцнював  фінансову систему Старосамбірщини , а саме:      Цепенда М.В., Терлак О.М., Стецик М.М., Зиблікевич Л.П., Янів М.М.,   Цегинька Л.М., Чуб.Л.В.

За останні роки змінилось багато, насамперед адміністративно-територіальний устрій Львівщини. Сьогодні наша фінансова система розвивається по-новому. Але ми цінуємо та поважаємо професіоналізм і досвід наших ветеранів фінансової служби і завжди раді бачити їх.

Працівники департаменту фінансів продовжують написання Літопису становлення фінансової системи Львівщини, яке розпочалося ще до реформування та децентралізації повноважень органів влади. Нам фінансистам важливо знати свою історію, яка є основою для подальшого розвитку. Тому, під час конференції було запропоновано територіальним громадам продовжити, або ж започаткувати свої розділи у Літописі.

Зустріч була, без сумніву, приємною та цікавою. Ми щиро дякуємо усім присутнім та будемо намагатися продовжувати хороші традиції!

print

Pin It on Pinterest