«

»

Лип 05

Вперше на обласній дитячо-юнацькій грі «Сокіл» («Джура»)

1688454458614 [Старосамбірська міська рада]У травні відділом освіти Старосамбірської міської ради було проведено ТГ етап дитячо-юнацькій грі «Сокіл» («Джура»).

Переможці гри учні ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Стрільбичі  рій ” Повстанці” (старша вікова група) та учні ЗЗСО І-ІІ ст.. с. Тершів  рій «Соколи» (середня вікова група), представляючи Старосамбірську ТГ, мали честь прийняти участь у ІІ ( обласному) етапі. З 36 команд-учасниць у старшій віковій групі наші «Повстанці» вибороли 16 місце, а із 19-ти у середній групі наші вибороли 13 місце.   ІІ місце  здобула команда  ЗЗСО І-ІІ ст.. с.Тершів у змаганнях «Смуга перешкод» за що були нагороджені кубком та грамотою Департаменту освіти і науки Львівської ОДА.  За художню самодіяльність  учні ЗЗСО І-ІІІ ст..с.Стрільбичі були відзначені окремим цінним призом від воїнів з фронту. За активну участь і належну підготовку були нагороджені грамотами і подяками.

Вітаємо усіх і бажаємо подальших успіхів! Бажаємо не зупинятися на досягнутому, а у наступних змаганнях повертатися із ще вищими перемогами!

print

Pin It on Pinterest