«

»

Лип 07

Відбулася 24 сесія восьмого скликання

IMG_6516 [Старосамбірська міська рада]06 липня 2023 року в приміщенні зали засідань адміністративного будинку Старосамбірської міської ради по вул.Лева Галицького, 40 відбулася 24 сесія восьмого скликання.

Депутати затвердили порядок денний та розглянули питання, що стосуються діяльності об’єднаної громади. Головував на засіданні міський голова Ігор Трухим. На розгляд сесії було винесено питання:

Про утворення віддалених робочих місць адміністраторів у старостинських округах та затвердження графіку прийому суб’єктів звернень в них.

Про затвердження в новій редакції Положення про відділ «ЦНАП» виконавчого комітету Старосамбірської міської ради, Регламенту роботи та Переліку адміністративних послуг.

IMG_6503 [Старосамбірська міська рада]Надано згоду на безоплатне прийняття з державної власності у комунальну власність Старосамбірської міської територіальної громади Самбірського району Львівської області спеціального автомобіля.

Про перейменування комунального закладу «Старосамбірська дитяча музична школа» та затвердження Статуту закладу.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у зв’язку з переходом права власності на будинок.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів с.Торгановичі, с.Бачина та с.Воля Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

IMG_6507 [Старосамбірська міська рада]Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для товарного сільськогосподарського виробництва.

Про надання дозволу на розроблення технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок за межами населених пунктів.

Про надання в оренду земельних ділянок ПАТ «Укрнафта» на території Старосамбірської міської ради.

Про затвердження детального плану території (квартал К-1 с.Бачина).

IMG_6510 [Старосамбірська міська рада]Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення.

Про затвердження цільових Програм; внесення змін до показників бюджету Старосамбірської міської територіальної громади на 2023 рік; надання згоди на розробку Муніципального енергетичного плану громади, а також надання згоди на участь в проекті Interreg NEXT Polska – Ukraine 2021-2027.

Було розглянуто перелік заяв громадян, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

Засідання сесії пройшло в діловій та конструктивній атмосфері.

print

Pin It on Pinterest