«

»

Лип 07

У Старому Самборі провели спартакіаду для людей з інвалідністю

5 (1) [Старосамбірська міська рада]5 липня, у Старосамбірській школі №1 імені Героя України Богдана Сольчаника провели спартакіаду для людей з інвалідністю, цьогоріч ювілейну – тридцяту.

Відкрила захід голова Громадської організації – Галина Литвак, звернувшись до усіх присутніх з подячними словами тим, без кого б не відбувся цей спортивний захід. Хвилиною пам’яті вшанували Героїв, які загинули у війні з росією”.

Учасники спартакіади, а їх було біля 40, змагалися у різних видах спорту – дарц, біг, кидання в кільце, шахи, великий і малий бадмінтон, пауерліфтинг. 

3 [Старосамбірська міська рада]На завершення спортивної події голова Старосамбірської громади Ігор Трухим вручив Галині Литвак подячну грамоту.

Усі присутні мали змогу надихнутися великою стійкістю незламних людей. Зі слів голови асоціації Галини Литвак, попри проблеми зі здоров’ям, члени асоціації – сильні духом. На спартакіаді панувала родинна та тепла атмосфера і коли дивишся на цих позитивних людей, то забуваєш усі буденні проблеми. Їхня незламність, сила та стійкість – заворожує.

print

Pin It on Pinterest