«

»

Лип 10

Запрошуємо до обговорення тематики пропонований ідей проектів

Замітка МОМ ІІ тур

Старосамбірська територіальна громада була відібрана серед інших до участі в наступному етапі тренінгів в рамках проєкту “Людський вимір”.

За результатами участі у циклі тренінгів в рамках проєкту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад», який втілюється «Міжнародною організацією з міграції» IOM Ukraine у партнерстві з «Західноукраїнським ресурсним центром» та фінансується Міністерством закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади Старосамбірська територіальна громада була відібрана серед інших до участі в наступному етапі реалізації програми.

З метою обговорення тематики пропонованих ідей проектів для участі в конкурсному відборі запрошуємо охочих представників громади долучитись до обговорення та взяти участь в діалоговій сесії в рамках проекту у форматі відеоконференції яка відбудеться:

Дата: 11 липня 2023 року

Час: 09-30 : 13-30 год.

Місце: м. Старий Самбір, вул. Л. Галицького, 40, кім. 317 (3 поверх адмінбудинку міської ради) – приміщення малого залу засідань Старосамбрської міської ради.

На другому етапі реалізації проекту «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку» за результатами обговорення в громаді пропонується підготувати та подати на розгляд ідею проекту, в межах запропонованих тем,  яку планується реалізувати на території.

За результатами конкурсного відбору запропонованих проектних ідей, організатори зможуть придбати та передати обладнання необхідне для його реалізації в межах визначеної суми.

print

Pin It on Pinterest