«

»

Лип 11

Старосамбірська громада відібрана до участі у діалогових сесіях в рамках проєкту «Людський вимір – Інклюзивні дані для стабільності та розвитку»

IMG_7414 [Старосамбірська міська рада]Відділ економічного розвитку та інвестицій Старосамбірської міської ради нещодавно подав проєктну заявку для участі у наступному етапі конкурсного відбору громад від Міжнародної організації з міграції IOM Ukraine до серії фасилітованих діалогів, які сприятимуть залученню мешканців та представників органів місцевої влади для обговорення найбільш важливих та нагальних потреб та спільної розробки планів дій громади щодо їх ефективного вирішення.

Маємо позитивний результат – Старосамбірська громада відібрана до участі у діалогових сесіях в рамках проєкту «Людський вимір – Інклюзивні дані для стабільності та розвитку», які розпочалися 11 липня 2023 року.

IMG_7432 [Старосамбірська міська рада]В рамках цього етапу представники Старосамбірської громади матимуть змогу взяти участь у серії зустрічей, де зможуть обмінятися ідеями та знаннями з іншими учасниками, а також на практиці потренуватися збирати та аналізувати дані. Ці діалогові сесії сформують платформу для активного обговорення ключових питань, а також створення нових стратегій і планів, які впливатимуть на майбутнє громади.

 

IMG_7516 [Старосамбірська міська рада]Сьогоднішня діалогова сесія «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку» відбулася в малому залі Старосамбірської міської ради. Заняття тривало майже чотири години. В процесі навчань учасники заходу обговорили актуальні проблеми та пропонували своє бачення щодо їх вирішення. За результатами обговорення було напрацьовано декілька ідей майбутнього проекту, який планується реалізувати на території громади.

IMG_7531 [Старосамбірська міська рада]Основною метою таких діалогових сесій є покращення взаємодії між місцевою владою та громадськістю у розв’язанні проблем та згуртування громади, як відповідальної спільноти, а також підвищення залучення мешканців громади до прийняття рішень на місцевому рівні.

print

Pin It on Pinterest