«

»

Лип 12

У селі Біличі відкрили амбулаторію загальної практики сімейної медицини

348325882_593732989579169_2610702609944912746_n [Старосамбірська міська рада]12 липня 2023 р. у селі Біличі Старосамбірської міської територіальної громади відбулося урочисте відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Будівництво амбулаторії розпочалося за кошти державного бюджету в межах впровадження заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості.

3 метою завершення робіт, цього року Старосамбірська міська рада виділила кошти з місцевого бюджету для проведення косметичного ремонту, внутрішнього обладнання приміщень та проведення благоустрою території.

Нова амбулаторія забезпечить обслуговування понад двох тисяч жителів Білицького старостинського округу з сіл Біличі, Волошиново та Росохи.

Відкриття закладу дозволить створити належні умови для медичного обслуговування жителів довколишніх сіл, сприятиме підтримці розвитку села та покращенню здоровʼя людей. Також тут розміститься старостат та бібліотека, щоб загосподарювати сучасне, енергоощадне приміщення.

Від імені Старосамбірської міської ради висловлюємо подяку Максиму Козицькому, голові Львівської обласної військової адміністрації, та його команді в особі Юрія Бучка, куратора нашого району, за сприяння у будівництві закладу, за медичний автомобіль, який отримала наша первинна медична галузь.

print

Pin It on Pinterest