«

»

Лип 24

Проведено другі навчання з базової підготовки громадян

IMG_7829 [Старосамбірська міська рада]У Старосамбірській громаді проведено чергові навчання з базової підготовки громадян до національного спротиву.

В умовах війни та постійної напруженої ситуації, як ніколи актуальним і потрібним є проведення різноманітних видів навчань та підготовки цивільного населення для реагування на гострі та нестандартні ситуації, що можуть виникнути в будь-який момент.

На 1,5 годинному занятті 21 липня 2023р. вчитель предмету “Захист України” Липецький Богдан Петрович розповів учасникам навчання про порядок дій населення у разі виникнення хімічної (радіаційної) небезпеки, реагування на сигнали оповіщення, основи особистого захисту та підготовку найпростіших укриттів.

IMG_7834 [Старосамбірська міська рада]Перші навчання у межах Програми базової підготовки громадян України до національного спротиву у Старосамбірській громаді відбулися минулого тижня з основ психологічної підготовки.

З метою організації самозахисту цивільного населення у кожній громаді передбачається створити спеціальні групи (20-30 осіб), віком від 18-60 років, незалежно від статі. Запрошуємо небайдужих і вмотивованих громадян прийняти участь у навчаннях.

За додатковою інформацією щодо навчання, місця та часу проведення просимо звертатись у Старосамбірську міську раду за тел. 21-8-17.

print

Pin It on Pinterest