«

»

Лип 26

У міській раді нагородили випускників, які отримали по 200 балів з НМТ

2-14-1024x768 [Старосамбірська міська рада]25 липня 2023 р. голова Старосамбірської міської ради Ігор Трухим та начальниця відділу освіти Ольга Коваль зустрілися з випускниками Старосамбірських шкіл, які отримали максимальний бал на національному мультипредметному тесті.

Керівник громади Ігор Трухим та головна освітянка Ольга Коваль привітали та подякували випускникам за старання і наполегливість, за сумлінність і роботу.

«Ви показали найкращий результат у нашій громаді за результатами НМТ. Радію разом з вами за ваші успіхи. Ви йдете в доросле життя, вам розбудовувати Україну. Бажаю вам вступити в омріяні вузи, здобути фах, про який мрієте і будьте успішними і досягайте поставлених цілей. Я вірю, що ви станете лідерами в тій чи іншій галузі.  Хай вам щастить. А від нас вам за інтелектуальну працю невеличка мотиваційна винагорода!», – зазначив очільник громади Ігор Трухим.

Разом з Ольгою Коваль вручив грошові сертифікати на суму 3 тисячі гривень.

1-16-1536x1152 [Старосамбірська міська рада]Найвищий результат у 200 балів у закладах освіти Старосамбірської громади показали троє випускників закладів загальної середньої освіти міста Старого Самбора. Це випускниця Старосамбірської школи № 1 ім. Героя України Богдана Сольчаника Вікторія Кукіс – з української мови. Данило Маскаленко з цього ж навчального закладу два предмети склав на максимальні бали – математику та хімію. Денис Крупа, випускник Старосамбірської школи № 2 о. С. Дашо, на 200 балів склав тест із математики.

Нагадаємо, що у Старосамбірській громаді грошовими сертифікатими нагородили під час Останнього дзвоника і призерів обласних шкільних предметних олімпіад.

За ІІ місце – 3 тисячі гривень, за треті – 2 тисячі. Отже, такими щасливчиками у Старосамбірській громаді стали дв’ятикласник Старосамбірської школи № 2  Ярослав Дурич, який зайняв ІІ місце на обласному етапі олімпіади з інформаційних технологій.

Ана Половчак – з математики,  Тарас Копач – з англійської мови, Данило Москаленко – з хімії, Артур Лис зі Старосамбірської школи № 1. Ці школярі зайняли ІІІ місця і відповідно отримали по 2 тисячі гривень. Артуру Лису вручили два сертифікати, за зайняті місця з інформатики та інформаційних технологій.

Грошові премії виділяють з місцевого бюджету, відповідно до програми підтримки талановитої молоді.

print

Pin It on Pinterest