«

»

Лип 25

Тривають навчання в рамках проекту «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку»

IMG_20230725_092006 [Старосамбірська міська рада]Чергова діалогова сесія «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку» відбулася в малому залі Старосамбірської міської ради. Заняття тривало в онлайн режимі.

В процесі навчання учасники ініціативної групи обговорили перший етап соціального проекту, який стартував в громаді. На черзі проведення соціологічного опитування жителів у старостинських округах. Під час опитування буде задіяно обладнання, яке передане Старосамбірській громаді  Міжнародною організацією з міграції для проведення соціологічних досліджень з метою напрацювання проектної заявки.

зображення_viber_2023-07-25_10-26-14-999 [Старосамбірська міська рада]Нагадаємо, що Старосамбірську міську раду було відібрано до участі на конкурсній основі завдяки розробленій та поданій проєктній заявці відділом інвестиційного розвитку, що дасть можливість отримати підтримку в формі технічного забезпечення та грант на реалізацію проекту, який визрів в процесі проведення тренінгів «Людський вимір – Інклюзивні дані для стабільності та розвитку», які розпочалися 11 липня 2023 року.

print

Pin It on Pinterest