«

»

Лип 27

До відома постраждали внаслідок війни з рубцевими змінами шкіри, а саме гіпертрофічні рубці, опіки, контрактури внаслідок осколкових чи термічних уражень

19082021ГО “Український Волонтерський Центр” спільно з Асоціацією фахівців естетичної медицини Центральної та Східної Європи. Неопалимі – це національного масштабу реабілітаційна програма, що займається лікуванням деформаційної травми, опіків та рубців, для людей, що отримали поранення внаслідок війни.
Неопалимі – це екосистема, що об’єднює вже понад 30 приватних медичних закладів профілю естетична медицина, дерматологія та пластична хірургія у 15 областях України, а також у сусідніх країнах Східної Європи.
Зараз лікування в рамках проекту проходить вже понад 120 пацієнтів по всій Україні. Географія безпосередньої діяльності Неопалимих охоплює такі міста – Київ, Харків, Львів, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Житомир, Рівне, Ужгород,
Чернівці, Черкаси, а також Краків, Варшава та Кишинів, проте ми запрошуємо на лікування пацієнтів, незалежно. від їх місця перебування, якщо вони мають змогу самостійно добиратись у інше місто.

Інструкція по скеруванню пацієнтів на лікування в національну програму зовнішньої
реабілітації “Неопалимі”

print

Pin It on Pinterest