«

»

Сер 03

Спортсмен Станіслав Яременко зі Старого Самбора став чемпіоном Європи

photo_2023-08-02_20-02-07Спортсмени з Львівщини вибороли дві нагороди на чемпіонаті Європи з класичного жиму лежачи. У загальному командному заліку чемпіонату Україна посіла перше місце серед юнаків.

Святослав Яременко та Максим Баглай здобули нагороди на чемпіонаті світу з класичного жиму лежачи, який відбувається у Франції. Йдеться про золоту та срібну медалі.

У ваговій категорії до 43 кг Станіслав Яременко (на фото праворуч) зі с. Потік Великосільського старостинського округу Старосамбірської громади став чемпіоном серед юнаків з результатом 105 кг у змаганнях з класичного жиму лежачи. Друге місце у ваговій категорії до 74 кг серед юнаків з результатом 140 кг у змаганнях з класичного жиму лежачи виборов львів’янин Максим Баглай.

 

Старосамбірський міський голова Ігор Трухим привітав з перемогою Станіслава Яременка.

Радію зі всією громадою, з родиною, тренером, відділом культури, молоді спорту та туризму, дитячо-юнацькою спортивною школою за нашого Станіслава Яременка. Хлопець наполегливо йшов до цілі. Він вірив у себе, ми вірили в нього. Його результат – це добрий тандем тренера і спортсмена, це п’ятирічна наполеглива їхня спільна праця. В юнака була мрія і він до неї йшов. У нього є ще мрії, хай здійсняться!

Дякую всім, хто допомагав громаді відрядити Станіслава до Франції, надали крила, щоб летіти до мрії. Бо якщо вчасно не подати руку помочі – мрії можуть не здійснитися.

Золота молодь нашої Старосамбірської громади надихає. Акцент на роботі з молоддю, який ми ставимо сьогодні, це, безсумнівно, успіх громади завтра!

print

Pin It on Pinterest