«

»

Жов 01

На свято Покрови Старосамбірська громада вшанувала пам’ять українців, що пожертвували власним життям у боротьбі за свободу та незалежність України

IMG_7880 [Старосамбірська міська рада]1 жовтня на свято Покрови, у Старому Самборі біля могили загиблих захисників України зібралося народне віче.

Учасники заходу долучилися до спільної поминальної молитви. Пам’ять загиблих вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до могил воїнів Української повстанської армії, Героя України – героя Небесної Сотні Богдана Сольчаника, військових героїв Олега Турянського, Сергія Беспалова-Щербана, Василя Пелиша.

IMG_7912 [Старосамбірська міська рада]Цьогоріч ми вперше відзначаємо День захисників і захисниць України, свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, річницю створення Української повстанської армії 1 жовтня. Ці свята були запроваджені в різні роки і навіть століття, але зараз їх об’єднує щире бажання народу висловити вдячність тим, хто боровся і бореться за незалежність України і чия мужність заслуговує найвищої пошани.

IMG_7886 [Старосамбірська міська рада]

print

Pin It on Pinterest